Allview E3 Sign unboxing & concurs: primul telefon cu scanner de amprente de la Allview scos din cutie, vine cu accesorii atractive (Video)

4.656 ori
<b>Allview E3 Sign unboxing & concurs: primul telefon cu scanner de amprente de la Allview scos din cutie, vine cu accesorii atractive (Video)</b>Imediat cum a fost anunţat handsetul Allview E3 Sign, el a ajuns la Mobilissimo.ro, unde a primit un unboxing pe care &icirc;l puteţi viziona mai jos. &Icirc;n plus, vă oferim acest telefon la concurs, astfel că veţi fi printre primii care pun...

Imediat cum a fost anunţat handsetul Allview E3 Sign, el a ajuns la Mobilissimo.ro, unde a primit un unboxing pe care îl puteţi viziona mai jos. În plus, vă oferim acest telefon la concurs, astfel că veţi fi printre primii care pun mâna pe acest prim telefon Allview cu scanner de amprente.

Terminalul vine cu un preţ de 999 lei, iar în cutia sa se află o pereche de căşti foarte arătoase, încărcătorul, cablu USB, o folie protectoare, manualul, cod Bitdefender Mobile Security. Allview E3 Sign este un model de telefon dual SIM, cu două sloturi microSIM, iar el măsoară 9.3 mm în grosime. Produsul cântăreşte 161.9 grame şi integrează un display IPS LCD HD de 5.5 inch, cu tehnologie OGS şi protecţie Gorilla Glass 3.

Allview E3 Sign - continutul cutiei

Terminalul rulează Android 4.4.2 şi vine cu un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz, 2 GB RAM Şi 16 GB stocare. La bord avem şi slot microSD, radio FM, GPS şi o cameră principală de 8 MP. Handsetul aduce şi o cameră selfie de 2 MP, conectivitate HSPA+, WiFi, port infraroşu pentru funcții de telecomandă, accelerometru şi o baterie de 2800 mAh. Scannerul de amprente se află în spate, sub cameră şi vedeţi un scurt test al său în cadrul unboxingului, prin swipe repetat peste senzor.

Allview E3 Sign

Şi acum hai să vedem cum puteţi câştiga acest device. Iată regulile:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Postaţi un comentariu la articolul de unboxing/review, cu răspuns la întrebarea "Aţi vrea să mai vedeţi scannere de amprente şi pe alte telefoane/tablete Allview? Dacă da, de ce?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la articolul de unboxing/review.

Cele 4 capturi trebuie trimise pe mail la concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Allview E3 Sign", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc prin random.org după publicarea recenziei. [FORUM]

Allview E3 Sign unboxing

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×