E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 unboxing: o surpriză plăcută Într-o cutie de... pizza (Video)

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.913 ori
<b>E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 unboxing: o surpriză plăcută Într-o cutie de... pizza (Video)</b>Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 ne-a sosit într-o cutie plată și lată care amintește ușor de o cutie de pizza, acest aspect fiind amintit și în video-ul de mai jos. Nu lăsați totuși că acest aspect să vă distragă de la faptul că...

Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 ne-a sosit într-o cutie plată și lată care amintește ușor de o cutie de pizza, acest aspect fiind amintit și în video-ul de mai jos. Nu lăsați totuși că acest aspect să vă distragă de la faptul că avem o tabletă foarte atractivă aici. Terminalul costă 999 lei la Altex sau 1099 lei pe site-ul E-Boda.ro, cu husă cadou.

Tableta pune la bătaie un ecran IPS de 9.7 inch, cu o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și multitouch în 10 puncte. La interiorul acestui terminal se afla un procesor Rockchip dual core de 1.5 GHz, un GPU Mali quad core de 400 MHz și 1 GB RAM DDR3. Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, plus încă 8 GB oferiți prin intermediul unui card microSD inclus în ambalajul tabletei. în cutie se mai afla manualul, un adaptor USB pentru dongle 3G și stick USB, cablu USB, încărcător și căști.

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 rulează Android 4.0 ICS și vine cu WiFi, dar fără Bluetooth și GPS. De remarcat prezența a doua porturi microUSB pe acest device, a unei camere de 2 MP în spate și de 0.3 MP în față. Device-ul măsoară 11.7 mm în grosime și cântărește 600 de grame. Nou venitul în teste dispune de port mini HDMI și o baterie mare de 8000 mAh, care promite 6 ore de funcționare. După cum se vede și în video, ecranul arăta foarte bine și tableta se mișca bine, dar aflăm mai multe în zilele următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×