E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 unboxing: o surpriză plăcută Într-o cutie de... pizza (Video)

2.007 ori
<b>E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 unboxing: o surpriză plăcută Într-o cutie de... pizza (Video)</b>Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 ne-a sosit într-o cutie plată și lată care amintește ușor de o cutie de pizza, acest aspect fiind amintit și în video-ul de mai jos. Nu lăsați totuși că acest aspect să vă distragă de la faptul că...

Tableta E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 ne-a sosit într-o cutie plată și lată care amintește ușor de o cutie de pizza, acest aspect fiind amintit și în video-ul de mai jos. Nu lăsați totuși că acest aspect să vă distragă de la faptul că avem o tabletă foarte atractivă aici. Terminalul costă 999 lei la Altex sau 1099 lei pe site-ul E-Boda.ro, cu husă cadou.

Tableta pune la bătaie un ecran IPS de 9.7 inch, cu o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și multitouch în 10 puncte. La interiorul acestui terminal se afla un procesor Rockchip dual core de 1.5 GHz, un GPU Mali quad core de 400 MHz și 1 GB RAM DDR3. Avem la dispoziție și 8 GB memorie internă, plus încă 8 GB oferiți prin intermediul unui card microSD inclus în ambalajul tabletei. în cutie se mai afla manualul, un adaptor USB pentru dongle 3G și stick USB, cablu USB, încărcător și căști.

E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 rulează Android 4.0 ICS și vine cu WiFi, dar fără Bluetooth și GPS. De remarcat prezența a doua porturi microUSB pe acest device, a unei camere de 2 MP în spate și de 0.3 MP în față. Device-ul măsoară 11.7 mm în grosime și cântărește 600 de grame. Nou venitul în teste dispune de port mini HDMI și o baterie mare de 8000 mAh, care promite 6 ore de funcționare. După cum se vede și în video, ecranul arăta foarte bine și tableta se mișca bine, dar aflăm mai multe în zilele următoare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×