Noul jailbreak iOS 6.1 botezat Evasi0n, primește un site al său

1.354 ori
<b>Noul jailbreak iOS 6.1 botezat Evasi0n, primește un site al său</b>Jailbreak-ul pentru iOS 6.1 vine duminică, după cum vă anunțam aici, dar acest release nu avea un nume oficial până azi. Ei bine, noul jailbreak se numește Evasi0n și a primit și un site al său: evasi0n.com. Un grup de hackeri cunoscut drept...

Jailbreak-ul pentru iOS 6.1 vine duminică, după cum vă anunțam aici, dar acest release nu avea un nume oficial până azi. Ei bine, noul jailbreak se numește Evasi0n și a primit și un site al său: evasi0n.com. Un grup de hackeri cunoscut drept Evad3rs se ocupă de proiect deja de luni bune.

Odată cu lansarea jailbreak-ului, toate terminalele iOS ale momentului, în afară de Apple TV de generație a treia vor fi compatibile cu software-ul. Să rețineți adresa site-ului lui Evasi0n, deoarece există deja și alte website-uri care promovează în mod fals software-ul, dar doar acesta este real. Evad3rs anunța pe Twitter că jailbreak-ul e gata de testare beta înainte de lansarea de la finalul săptămânii. Softul pentru jailbreak va fi disponibil pe Mac, Windows și Linux și suporta toate terminalele iOS capabile să ruleze de la iOS 6.0 în sus.

Tot ce trebuie să faceți este conectați iDevice-ul și să lăsați acel tool să își facă treaba în 5 minute. Ca de obicei înainte de orice modificare software vă recomandăm să faceți un backup în iCloud sau iTunes, iar dacă aveți un terminal iOs cu iOS 5.0 și jailbreak ar trebui să faceți backup și la pachetele Cydia separat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×