HP anunță noi PC-uri detașabile 2 În 1: HP SlateBook x2 și HP Split x2

Autor:  | Publicat în:  HP 913 ori
<b>HP anunță noi PC-uri detașabile 2 În 1: HP SlateBook x2 și HP Split x2</b>HP a prezentat în această săptămână două noi terminale PC detașabile 2 în 1 cu Android sau Windows 8: HP SlateBook x2 și HP Split x2. E vorba aici despre notebook-uri cu ecran detașabil, ce poate fi folosit drept tableta. &nbsp; HP SlateBook x2...

HP a prezentat în această săptămână două noi terminale PC detașabile 2 în 1 cu Android sau Windows 8: HP SlateBook x2 și HP Split x2. E vorba aici despre notebook-uri cu ecran detașabil, ce poate fi folosit drept tableta.

HP SlateBook x2 este bazat pe Android și procesorul Nvidia Tegra 4, în vreme ce HP Split x2 rulează Windows 8 și dispune de un ecran de 13.3 inch. SlateBook x2 dispune de un design avansat, bazat pe un sistem magnetic de prindere și un sistem dual de baterie: una în segmentul tableta și una în hubul central de notebook. Acest gadget rulează Android 4.2.2 și vine la pachet cu toate serviciile și aplicațiile Google clasice.

HP Split x2

Utilizatorii au parte și de aplicația TegraZone, care aduce conținuturi și softuri speciale pentru terminalele Tegra. HP SlateBook x2 dispune de 64 GB memorie internă, DTS Sound+ Solution și posibilitatea de a imprima direct din aplicații prin soluțiile de imprimare de la HP. Modelul cu Windows 8, HP Split x2 este un PC cu Windows 8 și procesor Intel Core din a treia generație. Ecranul său de 13.3 inch se poate detașa și folosi ca o tabletă, iar terminalul vine și cu tehnologie Beats Audio.

Acest model include și o cameră web HP TrueVision Full HD de 2 megapixeli și HP ClickPad pentru o navigare tactilă mă precisă. Ambele produse vor sosi pe piața în luna iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×