Cel mai subțire telefon din lume În imagini! Așa arată un handset de 5.6 mm!

Autor:  | Publicat în:  UMeox 2.319 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume În imagini! Așa arată un handset de 5.6 mm!</b>Dacă în urmă cu câțiva ani ne era greu să ne imaginăm un telefon cu grosime de 6 mm, iată că Huawei și Oppo au transformat în realitate acest lucru, iar acum vedem deja un terminal cu grosime de 5.6 mm. E vorba despre Umeox X5, pe care îl...

Dacă în urmă cu câțiva ani ne era greu să ne imaginăm un telefon cu grosime de 6 mm, iată că Huawei și Oppo au transformat în realitate acest lucru, iar acum vedem deja un terminal cu grosime de 5.6 mm. E vorba despre Umeox X5, pe care îl puteți admira mai jos.

Produsele Umeox se vand deja în Europa sub brandul Thomson și au ca selling point tehnologia de imagine Technicolor. Umeox este o companie fără o istorie îndelungată în spate și iată totuși că sunt gata să se afirme în Europa, ca și Oppo de altfel. Ce vedeți aici este un prototip al lui Umeox X5, cu grosime de 5.6 mm, adică chiar mai subțire decât Huawei P6, care va debuta luna viitoare.

Umeox X5

Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru acest terminal, dar știm că el va rula Android 4.2 Jelly Bean și că va fi lansat cândva în luna ilie. în ciuda grosimii scăzute, observ mult spațiu irosit la marginea superioară și inferioară a ecranului, în vreme ce zonă din spate îmi amintește puțin de un HTC One.

Umeox X5

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×