HP Slate 8 Își face apariția printr-o scăpare HP, vine cu Windows 8 și funcții business

Autor:  | Publicat în:  HP 1.044 ori
<b>HP Slate 8 Își face apariția printr-o scăpare HP, vine cu Windows 8 și funcții business</b>HP Slate 8 este primul nume oficial de tabletă business cu Windows 8, apărut printr-o scăpare a celor de la HP. Imaginea cu tableta și informațiile despre ea au apărut într-un slide de prezentare intern al companiei americane. Iată cum arată...

HP Slate 8 este primul nume oficial de tabletă business cu Windows 8, apărut printr-o scăpare a celor de la HP. Imaginea cu tableta și informațiile despre ea au apărut într-un slide de prezentare intern al companiei americane. Iată cum arată acest terminal:

A nu se confunda acest model cu Slate 500, o altă tableta HP cu Windows care nu a avut o viață prea lungă. Slate 8 va incorpora un display de 10.1 inch și va suporta funcția docking. Tableta rulează Windows 8 Professional și s-ar putea încadra în gama de produse Elite de la HP, cele cu prețul cel mai mare și funcții premium. Terminalul beneficiază și de securitate sporită prin intermediul HP ProtectTools, securitate TPM și suport CompuTrace, folosit pentru a depista tableta atunci când o pierdeți.

Windows 8 oferă și suport pentru input cu un stylus capacitiv pe acest terminal. HP Slate 8 are un display adaptat pentru funcționarea la exterior, fără probleme în bătaia soarelui, iar tableta va oferi în jur de 8-10 ore de funcționare. Gadgetul cântărește 680 de grame, măsoară 9.2 mm grosime și are un corp din aluminiu. Ce ați alege între HP slate 8 și un eventual Nokia Lumia Tab cu Win 8?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×