Soluție simplă pentru creșterea autonomiei smartphone-ului

2.581 ori
<b>Soluție simplă pentru creșterea autonomiei smartphone-ului</b>Cea mai la îndemână soluție pentru ca telefonul cu Android / iOS/ Windows Phone / Symbian să aibă o durată de funcționare mai mare este să achiziționați o baterie externă suplimentară. Prețurile sunt foarte mici și suplinesc necesarul de...

Cea mai la îndemână soluție pentru ca telefonul cu Android / iOS/ Windows Phone / Symbian să aibă o durată de funcționare mai mare este să achiziționați o baterie externă suplimentară. Prețurile sunt foarte mici și suplinesc necesarul de energie pentru ca telefonul să treacă cu succes pragul unei zile - în cazurile mai dramatic sau să ajungă la 2 - 3 zile, visul multora.

Am dat pe Amazon de un brand numit Anker care produce astfel de baterii. Prețurile sunt ok pentru ceea ce oferă, iar recenziile de pe YouTube erau pozitive. Câteva modele:

  • Anker Astro - 5.600 mAh - 34 dolari;
  • Anker Astro2 Dual USB - 8.400 mAh - 49 dolari;
  • Anker Astro3 - 10.000 mAh - 55 dolari;
  • Anker Slim Talk - 3200 mAh - 20 dolari;

Nu trebuie decât să aveți un telefon cu port microUSB, iar la iPhone / iPad de cablul dedicat. Sunt curios câtă autonomie oferă o baterie de 10.000 mAh sau cum ar fi un telefon cu o astfel de baterie. Abia ce Motorola RAZR MAXX urcă la 3.300 mAh și debutează din mai 2012 în Marea Britanie și restul Europei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×