LG a decis să nu mai producă telefoane cu Windows Phone și mizează pe Android

1.215 ori
<b>LG a decis să nu mai producă telefoane cu Windows Phone și mizează pe Android</b>Compania sud-coreeană a raportat în urmă cu câteva zile și rezultatele pe Q1 2012, iar un aspect pozitiv este că divizia de telefoane mobile a intrat pe profit chiar dacă numărul de telefoane vândute a scăzut considerabil față de Q1 2011....

Compania sud-coreeană a raportat în urmă cu câteva zile și rezultatele pe Q1 2012, iar un aspect pozitiv este că divizia de telefoane mobile a intrat pe profit chiar dacă numărul de telefoane vândute a scăzut considerabil față de Q1 2011.

Un site din Coreea de Sud a luat un interviu de la un oficial LG. Acolo se spune că se vor refocusa pe telefoanele cu Android, iar Windows Phone va deveni istorie. Normal că nu vor mai produce telefoane cu Windows Phone OS pentru că numărul de unități vândute lasă de dorit și nu este deloc la așteptările LG.

Singurul smartphone care a ieșit în evidență dintre toate telefoane cu Windows Phone a fost Nokia Lumia 900 care în varianta 4G s-a vândut destul de bine în SUA. Normal că au contribuit și marketingul puternic, prețul de achiziție la abonament mic. Pe de altă parte există o mică așteptare și pentru Lumia 900 în Europa. Ca hardware nu se poate compara cu telefoanele Android de top, dar toate telefoanele cu Windows Phone au oferit o experiență fără lag.

LG merge pe mâna Android, dar știam că ar lucra împreună cu Samsung și la viitorul TIZEN OS. Poate vor să dezvolte un sistem de operare mobil made in Coreea de Sud ca un răspuns la Android, iOS și Windows Phone.

Microsoft și sistemul său de operare mobil pierd un partener, poate că nu este unul principal, dar se trage un semnal de alarmă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×