Huawei MediaPad 7 Youth2, un rival cu preț accesibil pentru Galaxy Tab 3 Lite

Autor:  | Publicat în:  Huawei 995 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Youth2, un rival cu preț accesibil pentru Galaxy Tab 3 Lite</b>De abia a lansat Samsung ieri tableta accesibilă Galaxy Tab 3 Lite și deja avem astăzi un rival pentru acest device. E vorba despre Huawei MediaPad 7 Youth2, o tabletă pe care o vedeți mai jos și despre care aflați detalii în rândurile...

De abia a lansat Samsung ieri tableta accesibilă Galaxy Tab 3 Lite și deja avem astăzi un rival pentru acest device. E vorba despre Huawei MediaPad 7 Youth2, o tabletă pe care o vedeți mai jos și despre care aflați detalii în rândurile următoare.

Terminalul vine cu o ramă metalică și integrează un display de 7 inch, cu rezoluție de 600 x 1024 pixeli. Noul venit rulează Android 4.3 Jelly Bean cu Huawei Emotion UI 1.6 aplicat peste, iar la capitolul conectivitate oferă WiFi, AGPS și HSPA+ cu viteza de 21 Mbps. Tableta integrează și o cameră de 3 MP în spate, una frontală VGA, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă.

Huawei MediaPad 7 Youth2

Primim și suport pentru carduri microSD, o baterie Li-Po de 4100 mAh și un sistem de administrare dinamică a consumului bateriei. Huawei afirmă că procesorul aflat la interiorul lui MediaPad Youth2 este un quad core la 1.2 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 200. Este speculat și un preț apropiat de cei 130 de dolari pe care i-am putea plăti pe Galaxy Tab 3 Lite.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×