Huawei MediaPad 7 Youth2, un rival cu preț accesibil pentru Galaxy Tab 3 Lite

1.052 ori
<b>Huawei MediaPad 7 Youth2, un rival cu preț accesibil pentru Galaxy Tab 3 Lite</b>De abia a lansat Samsung ieri tableta accesibilă Galaxy Tab 3 Lite și deja avem astăzi un rival pentru acest device. E vorba despre Huawei MediaPad 7 Youth2, o tabletă pe care o vedeți mai jos și despre care aflați detalii în rândurile...

De abia a lansat Samsung ieri tableta accesibilă Galaxy Tab 3 Lite și deja avem astăzi un rival pentru acest device. E vorba despre Huawei MediaPad 7 Youth2, o tabletă pe care o vedeți mai jos și despre care aflați detalii în rândurile următoare.

Terminalul vine cu o ramă metalică și integrează un display de 7 inch, cu rezoluție de 600 x 1024 pixeli. Noul venit rulează Android 4.3 Jelly Bean cu Huawei Emotion UI 1.6 aplicat peste, iar la capitolul conectivitate oferă WiFi, AGPS și HSPA+ cu viteza de 21 Mbps. Tableta integrează și o cameră de 3 MP în spate, una frontală VGA, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă.

Huawei MediaPad 7 Youth2

Primim și suport pentru carduri microSD, o baterie Li-Po de 4100 mAh și un sistem de administrare dinamică a consumului bateriei. Huawei afirmă că procesorul aflat la interiorul lui MediaPad Youth2 este un quad core la 1.2 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 200. Este speculat și un preț apropiat de cei 130 de dolari pe care i-am putea plăti pe Galaxy Tab 3 Lite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×