Huawei ar lucra la un OS propriu pentru a nu mai depinde de Google și Android

2.033 ori
<b>Huawei ar lucra la un OS propriu pentru a nu mai depinde de Google și Android</b>După ce aflam ieri faptul că producătorul chinez Huawei are în plan să aducă o actualizare importantă pentru interfața Emotion UI în această toamnă, iată că acum descoperim câteva informații și mai interesante. Aparent, compania chineză ar lucra la un OS

La scurt timp după ce vă prezentam informația potrivit căreia Huawei urmează a lansa o actualizare pentru interfața Emotion UI în această toamnă, iată că pe web ajunge și un alt detaliu la fel de interesant. Un raport al publicației The Information citează faptul că producătorul chinez nu vrea să mai fie 'cârja' Androidului, motiv pentru care ar pregăti un sistem de operare mobil propriu.

Acest raport ne aduce la cunoștiință că Huawei a pus deja la cale o echipă de dezvoltatori în Scandinavia, aceasta incluzând și foști angajați Nokia, dar și pe șeful departamentului Mobile UI Design din cadrul Apple - Abigail Brody. Aceasta ar fi declarat pentru The Information faptul că va cunoaște echipa de dezvoltatori OS chiar în luna august a acestui an.

De asemenea, în articolul publicației americane sunt incluse și informații care ne reamintesc de refresh-ul ce va fi adus lui Emotion UI în această vară, printre modificări urmând a se remarca stilul Material Design, renunțarea la look-ul iOS, folosirea unor culori fresh și vibrante, dar și adăugarea unui meniu de aplicații la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×