Huawei ar lucra la un OS propriu pentru a nu mai depinde de Google și Android

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Software  Android 1.933 ori
<b>Huawei ar lucra la un OS propriu pentru a nu mai depinde de Google și Android</b>După ce aflam ieri faptul că producătorul chinez Huawei are în plan să aducă o actualizare importantă pentru interfața Emotion UI în această toamnă, iată că acum descoperim câteva informații și mai interesante. Aparent, compania chineză ar lucra la un OS

La scurt timp după ce vă prezentam informația potrivit căreia Huawei urmează a lansa o actualizare pentru interfața Emotion UI în această toamnă, iată că pe web ajunge și un alt detaliu la fel de interesant. Un raport al publicației The Information citează faptul că producătorul chinez nu vrea să mai fie 'cârja' Androidului, motiv pentru care ar pregăti un sistem de operare mobil propriu.

Acest raport ne aduce la cunoștiință că Huawei a pus deja la cale o echipă de dezvoltatori în Scandinavia, aceasta incluzând și foști angajați Nokia, dar și pe șeful departamentului Mobile UI Design din cadrul Apple - Abigail Brody. Aceasta ar fi declarat pentru The Information faptul că va cunoaște echipa de dezvoltatori OS chiar în luna august a acestui an.

De asemenea, în articolul publicației americane sunt incluse și informații care ne reamintesc de refresh-ul ce va fi adus lui Emotion UI în această vară, printre modificări urmând a se remarca stilul Material Design, renunțarea la look-ul iOS, folosirea unor culori fresh și vibrante, dar și adăugarea unui meniu de aplicații la pachet. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×