Huawei MediaPad M2 7.0 este anunțată oficial; tabletă de 7 inch cu scanner de amprente

1.127 ori
<b>Huawei MediaPad M2 7.0 este anunțată oficial; tabletă de 7 inch cu scanner de amprente</b>Odată cu lansarea smartphone-ului Huawei G9, compania chineză a dezvăluit și o nouă tabletă de 7 inch numită MediaPad M2 7.0 - dispozitiv ce ne aduce un scanner de amprente la pachet. Prețul acestui produs este de 245 dolari, iar printre specificațiile

Pe lângă smartphone-ul Huawei G9 lansat ieri, compania chineză a anunțat și debutul unei noi tablete de 7 inch numite MediaPad M2 7.0. Interesant la acest produs este prezența unui scanner de amprente, dotare nemaivăzută până în aceste momente pe o asemenea tabletă cu diagonală de 7 inch.

În lista sa de specificații regăsim un panou cu rezoluție Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 615 și 3 GB memorie RAM. Avem 16 sau 32 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli ce beneficiază de un bliț LED.

La interior mai regăsim o baterie de 4360 mAh, conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0 pentru încărcare și sincronizare date. Modelul Wi-Fi Only de 16 GB va costa 245 dolari, în timp ce versiunea 4G cu aceeași capacitate de stocare va fi vândută la un preț de 292 dolari.

Există și varianta 4G de 32 GB ce primește un preț de 323 dolari, toate aceste modele urmând a fi disponibile la vânzare din 13 mai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×