Huawei MediaPad T2 10.0 Pro este anunțată oficial; tabletă mid-range cu 3 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 615

1.176 ori
<b>Huawei MediaPad T2 10.0 Pro este anunțată oficial; tabletă mid-range cu 3 GB memorie RAM și procesor Snapdragon 615</b>Din c&acirc;te se pare, cei de la Huawei nu lasă deoparte nici segmentul de tablete, și astfel după debutul lui MateBook urmează un nou device la fel de interesant. Este vorba despre MediaPad T2 10.0 Pro, o tabletă proaspăt anunțată ce sosește la...

Din câte se pare, cei de la Huawei nu lasă deoparte nici segmentul de tablete, și astfel după debutul lui MateBook urmează un nou device la fel de interesant. Este vorba despre MediaPad T2 10.0 Pro, o tabletă proaspăt anunțată ce sosește la pachet cu dotări mid-range, dar și cu un display S-IPS Full HD de 10.1 inch.

Printre specificațiile sale avem un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, o baterie de 6600 mAh, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 2 megapixeli. Această tabletă vine în două versiuni pe piață, una dintre ele fiind cea cu 16 GB spațiu de stocare și 2 GB memorie RAM.

Totodată, există și opțiunea de a alege modelul superior cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Huawei MediaPad T2 10.0 Pro aduce și suport pentru carduri microSD, conectivitate WiFi, Bluetooth, un port microUSB v2.0, și desigur un jack audio 3.5 mm. Există și variante cu 4G LTE la bord, modele cu preț ceva mai ridicat.

Această tabletă sosește pe alb și negru, carcasa sa având o greutate de 495 grame și o grosime de 8.5 mm. Aflăm că Huawei MediaPad T2 10.0 Pro va costa 280 euro în versiunea de start cu WiFi, respectiv 350 euro în cazul modelului cu LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×