Phablet-ul Xiaomi Mi Max este certificat de TENAA; sosește într-un corp metalic și costă doar 200 dolari

895 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Mi Max este certificat de TENAA; sosește într-un corp metalic și costă doar 200 dolari</b>Au mai rămas doar 5 zile până la debutul oficial pregătit pentru Xiaomi Mi Max - uriașul phablet cu display de 6.4 inch ce ni s-a dezvăluit în ultima perioadă prin intermediul teaserelor și a imaginilor ajunse pe web. Astăzi primim noi informații direct

Au mai ramăs doar 5 zile până la evenimentul în care cei de la Xiaomi vor lansa oficial phablet-ul Mi Max - un uriaș terminal cu diagonala de 6.4 inch. În vreme ce leak-urile și teaserele oficiale au încetat să-și facă apariția pe web, iată că astăzi primim informații utile direct din partea agenției chineze TENAA.

Telefonul obține astăzi certificarea, moment în care putem arunca o privire asupra specificațiilor sale și a design-ului. În ciuda zvonurilor ce indicau un design similar phablet-ului Mi Note, iată că terminalul de față sosește într-o carcasă complet metalică, și nu cu un panou spate realizat din sticlă.

Pachetul hardware include un display Full HD de 6.4 inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 650, și 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Avem parte de o cameră foto principală de 16 megapixeli, de un senzor selfie de 5 megapixeli și de o baterie de 4000 mAh la pachet.

Se pare că vor exista două versiuni pentru acest model, acestea oferind 2, respectiv 3 GB memorie RAM. Din câte aflăm, prețul lui Xiaomi Mi Max va fi de doar 200 dolari, dar luăm în calcul și posibilitatea ca producătorul chinez să prezinte o variantă mai bine dotată, posibil cu Snapdragon 820 la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×