Huawei MediaPad M6 Turbo este o tabletă de gaming cu răcire specializată, spate foarte arătos

1.152 ori
<b>Huawei MediaPad M6 Turbo este o tabletă de gaming cu răcire specializată, spate foarte arătos</b>Huawei a lansat în această săptămână o tabletă de gaming, o versiune derivată din modelul MediaPad M6 de fapt. Se numeşte MediaPad M6 Turbo şi are un buton dedicat pentru sesiunile hardcore de gaming. Are dotări high end şi toate

Huawei a lansat în această săptămână o tabletă de gaming, o versiune derivată din modelul MediaPad M6 de fapt. Se numeşte MediaPad M6 Turbo şi are un buton dedicat pentru sesiunile hardcore de gaming. Are dotări high end şi toate la sub 400 dolari.

Huawei MediaPad M6 Turbo

Nu sunt multe diferenţe faţă de MediaPad M6, practic 2 GB extra de RAM şi acel buton Turbo, plus un design mai arătos. Spatele acestui dispozitiv prinde lumina ca telefoanele Honor View 20 şi Honor 20, producând efecte spectaculoase în forma literei "V" sau "X". Tableta vine pe nuanţe Roşu Phantom şi Albastru Phantom şi dispune de procesorul flagship Kirin 980, deja văzut în acţiune pe Huawei P30 Pro.

Huawei MediaPad M6 Turbo

Avem şi 6 GB RAM la bord, dar şi un ecran de 8.4 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. Este un panou IPS LCD, deşi nu ar fi stricat un AMOLED, la drept vorbind. Primim şi 128 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 13 MP, plus una frontală de 8 MP. Bateria de 6100 mAh ar trebui să reziste la multe ore de PUBG şi Free Fire.

Huawei MediaPad M6 Turbo

Rulează Android 9.0 Pie şi are şi EMUI 9.1 peste, iar de acustică se ocupă un set de difuzoare stereo HArman Kardon. Butonul special Turbo activează optimizările de gaming, care aloca mai multe resurse jocurilor şi scad temperatura tabletei cu câteva grade. MediaPad M6 Turbo costă 343 euro în varianta WiFi şi 381 de euro în cea 4G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×