Tableta Huawei MatePad Pro debutează pe 25 noiembrie în Shanghai alături de "alte produse Mate"

1.397 ori
<b>Tableta Huawei MatePad Pro debutează pe 25 noiembrie în Shanghai alături de "alte produse Mate"</b>După ceva speculaţii şi scăpări, iată că Huawei a confirmat că pregăteşte o nouă tableta şi a anunţat şi când o va lansa. Huawei MatePad Pro, un terminal clar gândit să fie rival iPad Pro va sosi pe 25 noiembrie, în Shanghai

După ceva speculaţii şi scăpări, iată că Huawei a confirmat că pregăteşte o nouă tabletă şi a anunţat şi când o va lansa. Huawei MatePad Pro, un terminal clar gândit să fie rival iPad Pro va sosi pe 25 noiembrie, în Shanghai. Informaţia vine chiar de la Richard Yu, CEO Huawei, care a declarat în mod curios şi că vor debuta "şi alte produse Mate" la acea dată.

Huawei MatePad Pro

Posibil să apară mai multe tablete şi eventual şi laptop-uri MateBook. Produsul vedetă va fi tableta MatePad Pro, care vine cu stylus şi tastatură ataşabilă magnetic. Are şi cameră duală la bord, cu bliţ LED şi puternicul procesor Kirin 990 de pe Huawei Mate 30 Pro. E prima tabletă de pe piață cu cameră în orificiu în ecran. 

Huawei MatePad Pro

Vom avea şi 8 GB RAM printre dotări, toate acestea într-un corp din sticlă şi metal care vine pe 4 nuanţe: alb, negru, verde şi portocaliu. Tableta a fost certificată 3C recent, iar atunci când a trecut pe autoritate a fost descoperit şi suportul pentru încărcare la 40W. Posibil să debuteze şi o variantă non Pro a tabletei cu preţ mai mic.

MatePad Pro ar putea avea o diagonală oriunde între 9.7 inch şi 12.9 inch şi este aşteptată cu 256 GB stocare şi o rezoluţie Quad HD+. Vă reamintesc că Huawei mai are un eveniment şi pe 26 noiembrie, când anunţă telefonul Honor V30, alături de V30 Pro. Acolo vine o altă tabletă, Honor Tab 6.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×