Huawei Mate 30 Pro îşi dezvăluie din dotări: 4 camere, ecran de 6.7 inch, încărcare ultra rapidă

4.062 ori
<b>Huawei Mate 30 Pro îşi dezvăluie din dotări: 4 camere, ecran de 6.7 inch, încărcare ultra rapidă</b>Huawei Mate 30 Pro este subiect de scăpări încă din luna ianuarie a acestui an şi după un Mate 20 Pro strălucit, toată lumea se întreabă ce va aduce noul venit. Ar trebui să sosească la toamnă şi se zvoneşte că va avea procesor

Huawei Mate 30 Pro este subiect de scăpări încă din luna ianuarie a acestui an şi după un Mate 20 Pro strălucit, toată lumea se întreabă ce va aduce noul venit. Ar trebui să sosească la toamnă şi se zvoneşte că va avea procesor Kirin 985. Azi aflăm şi alte câteva dotări ale sale.

Cele mai noi zvonuri vorbesc despre un salt de diagonală, de la 6.39 inch pe Mate 20 Pro la 6.71 inch pe Mate 30 Pro. Panoul va fi un OLED produs de firma chineză BOE şi va integra cititorul de amprente. Rezoluţia rămâne Quad HD+, dar am putea asista la o schimbare de aspect. Se discută şi despre o versiune 5G şi un model mai mare compatibil cu un stylus, un potenţial Mate 30 X.

Scăpările fac aluzie şi la un ecran curbat pe toate cele 4 muchii, deşi curba de sus şi jos va fi mai puţin accentuată decât cea laterală. Încă nu e clar dacă Huawei renunţă la breton sau nu şi dacă îl va înlocui cu un decupaj pentru camera selfie direct în ecran. Bateria ar rămâne la cota de 4200 mAh şi Huawei va adopta noua tehnologie SuperCharge de 55W, care ar trebui să ofere încărcare şi mai rapidă decât Super VOOC de la Oppo.

Camerele din spate ar trebui să fie similare cu cele de pe Huawei P30 Pro, dar ele vor fi integrate ca la Mate 20 Pro, într-un modul pătrat, pentru a diferenţia telefonul de seria P. Vom avea 4 senzori foto în spate şi bliţul LED în mijloc, între ei. Camera periscop are şanse mari să apară.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×