Huawei pregătește un phablet/tabletă de 7 inch, comparat În imagini cu Galaxy Note 3

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.503 ori
<b>Huawei pregătește un phablet/tabletă de 7 inch, comparat În imagini cu Galaxy Note 3</b>Huawei se orientează către phableturi în ultima vreme, astfel că după Ascend Mate 2, acum pregătește un model cu o diagonală și mai mare. Amintind de ASUS Fonepad, acest device are o diagonală de 7 inch și se vrea a fi telefon. &nbsp; Vedeți...

Huawei se orientează către phableturi în ultima vreme, astfel că după Ascend Mate 2, acum pregătește un model cu o diagonală și mai mare. Amintind de ASUS Fonepad, acest device are o diagonală de 7 inch și se vrea a fi telefon.

Vedeți în imaginea de mai sus acest nou venit comparat cu un Galaxy Note 3 și iPhone, pe lângă care este uriaș. Zvonurile afirmă că acest device va măsura 7.5 mm în grosime și va cântări 239 de grame. în ce privește hardware-ul, la interior vom avea un procesor quad core Hisilicon V9R1 de 1.6 GHz, iar în zona frontală se va afla un display de 7 inch, cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli.

Primim și 2 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli și Android 4.2.2 drept OS. Zvonurile afirmă că phabletul va costa în jur de 200 de dolari, dar șansele sunt mici să vedem vreodată produsul în Europa, deci nu vă faceți speranțe prea mari. Cum vi se pare un asemenea "monstru"?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×