Mobicast #2: În noul podcast discutăm despre Sony, Samsung, concursul Evolio X8 și răspundem la Întrebările voastre!

Autor:  | Publicat în:  Mobicast 1.277 ori
<b>Mobicast #2: În noul podcast discutăm despre Sony, Samsung, concursul Evolio X8 și răspundem la Întrebările voastre!</b>​A mai trecut o săptămână și iată că deja a venit rândul lui Mobicast #2, al doilea podcast Mobilissimo.ro. Vă mulțumim că ați remarcat praful de sub monitor și hai să vedem ce subiecte fierbinți avem în această săptămână....

​A mai trecut o săptămână și iată că deja a venit rândul lui Mobicast #2, al doilea podcast Mobilissimo.ro. Vă mulțumim că ați remarcat praful de sub monitor și hai să vedem ce subiecte fierbinți avem în această săptămână.

în primul rând am discutat puțin despre recenzia lui LG G Flex, apoi am abordat subiectul Sony, companie care mai nou pare a se destrăma, vânzându-și anumite segmente sau formând companii separate. Poate că e o măsură bună, având în vedere ce au pățit alți giganți în ultima vreme. Apoi v-am informat legat de concursul care vă poate aduce o tabletă Evolio X8 Fusion și am discutat puțin despre Samsung.

Inițial se zvonea că Samsung le-a interzis atleților de la Sochi să se afișeze cu iPhone-uri cu marul la vedere, dar apoi Samsung România ne-a transmis un update oficial, care afirmă că nu se aplică astfel de reguli la Olimpiada din Rusia. în Mobicast numărul 2 găsiți și răspunsuri la toate întrebările voastre, inclusiv un răspuns detaliat cu privire la întrebarea legată de cel mai neplăcut moment al activității mele la Mobilissimo.ro. Aflati si ce cred despre customizarea excesiva pe Android si despre ecranul de safir de pe iPhone-uri viitoare.

Pe final vă spun ce filme să vedeți și ce nu și cam care mai este evoluția fotbalului modern. Ne reauzim la Mobicast #3 vinerea viitoare, fix de Valentine's Day! Nu uitați să postați întrebări pe Forum și să participați la concursuri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×