IFA 2017: Dell Latitude 7212 Rugged Extreme este o nouă tabletă rugged ce rezistă la temperaturi extreme, șocuri și ploaie

592 ori
<b>IFA 2017: Dell Latitude 7212 Rugged Extreme este o nouă tabletă rugged ce rezistă la temperaturi extreme, șocuri și ploaie</b>Continuă lansările de dinaintea deschiderii târgului IFA 2017 și din partea Dell primim tableta Latitude 7212 Rugged Extreme, un model rugged ce rulează sistemul de operare Windows. Vine cu butoane dedicate de control pentru anumite funcții și avem

Din partea celor de la Dell vine astăzi tableta rugged numită Latitude 7212 Rugged Extreme, un dispozitiv de tip 2 în 1 ce rulează sistemul de operare Windows 10. Va fi afișată în cadrul târgului de tehnologie IFA 2017 și aflați din start că aceasta vine la pachet cu procesoare Intel din generația Skylake (6th) și Kaby Lake (7th), semn că avem mai degrabă de-a face cu un computer în toată regula sau cu o super tabletă dacă vreți.

Latitude 7212 Rugged Extreme

Bateria de la interior este o unitate de 34 Wh și producătorul spune că vom beneficia de până la 19 ore de autonomie, iar în plus avem opțiunea de hot swap pentru baterie. Primim un display Full HD cu diagonala de 11.6 inch și tehnologie specială pentru ca ecranul să poată oferi o vizibilitate ridicată în orice condiții de luminozitate.

Latitude 7212 Rugged Extreme

Avem până la 1 TB de stocare NVMe solid state, un modem Qualcomm Snapdragon X7 LTE-A, GPS și conectori USB Type-C. Dell Latitude 7212 Rugged Extreme beneficiază și de un soi de modularitate, utilizatorii având posibilitatea de a atașa dock-uri și suporturi speciale pentru automobile. Fiind o tabletă rugged nu lipsește din ecuație certificarea MIL-STD-810G care asigură funcționarea în condiții de interferențe electromagnetice, în ploaie sau la temperaturi de -20 grade Celsius.

Latitude 7212 Rugged Extreme

Dell Latitude 7212 Rugged Extreme poate fi achiziționată și alături de accesorii precum un încărcător extern pentru baterie, un kickstand cu rotație la 180 grade sau un mâner rigid. Prețul acestui dispozitiv este de 1899 dolari și aparent este deja disponibil pe piață! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×