[UPDATE: Avem și video cu macheta] iPad Pro 2019 e viu şi nevătămat, apare cu o cameră pătrată de iPhone 11 Pro în spate

1.640 ori
<b>[UPDATE: Avem și video cu macheta] iPad Pro 2019 e viu şi nevătămat, apare cu o cameră pătrată de iPhone 11 Pro în spate</b>Cu ceva vreme înainte de evenimentul Apple de acum o săptămână au apărut speculaţii că s-ar putea lansa şi un iPad Pro cu o cameră pătrată în spate, inspirată de cea de pe iPhone 11 Pro. Tableta nu s-a materializat

UPDATE 27-09-2019: La câteva zile distanță de la sosirea primelor imagini cu macheta lui iPad Pro 2019, iată că avem parte și de un video hands-on. Acesta ne prezintă posibilul design pe care îl va adopta noua tabletă, având o cameră foto pătrată în colțul din stânga-sus în spate, exact ca iPhone 11 Pro. Descoperiți mai multe detalii din clipul de mai jos.

ARTICOL INIȚIAL 18-09-2019:

Cu ceva vreme înainte de evenimentul Apple de acum o săptămână au apărut speculaţii că s-ar putea lansa şi un iPad Pro cu o cameră pătrată în spate, inspirată de cea de pe iPhone 11 Pro. Tableta nu s-a materializat, dar azi scăpările sale continuă şi ne dezvăluie acelaşi device inedit.

De această dată imaginile vin de la Sonny Dickson, un reputat blogger şi zvonac axat pe produse Apple. Mai nou se zvoneşte că iPad Pro 2019 ar sosi în octombrie în cadrul unui eveniment menit să ne prezinte şi noul MacBook de 16 inch. Apple ar vrea să poziţioneze noua sa tabletă atât ca un înlocuitor de aparat foto, cât şi de laptop. Ceea ce vedem aici este o machetă a tabletei, cu o cameră cu modul pătrat în spate şi cu 3 senzori.

iPad Pro 2019

Observăm şi că această cameră nu e acoperită de sticlă, deci lucrurile sunt cât se poate de rudimentare la machetă. Ideea e următoarea; iPad Pro a ajuns să fie foarte folosit de editorii video şi foto pe teren. Dacă tot fac editarea din mers, de ce nu ar face şi captură? Aici intervine percepţia omului care foloseşte tableta pentru poze şi video. E genul de om neplăcut care se pune în faţa ta la concert, nuntă şi înmormântare şi strică tot. În general să faci poze şi să filmezi cu tableta nu e deloc bine văzut şi nici prea comod pentru braţele tale.

Trecând peste aceste considerente, iPad Pro 2019 ar urma să aibă un ecran de 11 inch, dar nu m-ar mira să apară şi o versiune de 12.9 inch. Ar mai trebui să inaugureze şi versiunea de procesor Apple A13X, să aducă o grămadă de RAM, o baterie generoasă şi un ecran Retina evoluat. Corpul va fi evident metalic şi sunt ceva şanse să avem şi Face ID la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×