Huawei Mate 30 Lite este certificat de TENAA și vine cu o cameră pătrată ce găzduiește 4 senzori foto

1.787 ori
<b>Huawei Mate 30 Lite este certificat de TENAA și vine cu o cameră pătrată ce găzduiește 4 senzori foto</b>Deși în ultimele săptămâni am mai avut câteva terminale Huawei certificate de către TENAA pe care le numeam modele precursor pentru Mate 30 Lite, acestea nu păreau a fi tocmai ceva la care să ne așteptăm în seria Mate

Deși în ultimele săptămâni am mai avut câteva terminale Huawei certificate de către TENAA pe care le numeam modele precursor pentru Mate 30 Lite, acestea nu păreau a fi tocmai ceva la care să ne așteptăm în seria Mate din punct de vedere al design-ului. Se pare că am avut dreptate pentru că abia astăzi vine certificarea reală a variantei Mate 30 Lite, însotiță de primele imagini mai jos!

Huawei Mate 30 Lite

În primul rând ne legăm de capitolul design și remarcăm faptul că la acest capitol este identic unei schițe anterior ajunse online despre care vă vorbeam într-un articol dedicat aici. Telefonul are un ecran cu decupaj bulină în colțul din stânga pentru camera selfie și în spate remarcăm un modul pătrat ce găzduiește 4 camere foto. Chiar lângă se află bliț-ul LED iar mai jos și scanner-ul de amprente fizic.

Pe partea de dotări aflăm că device-ul se livrează cu un display IPS LCD de 6.26 inch cu rezoluție FHD+, procesor Kirin 810 și că vor exista variante cu 6 GB RAM + 128 GB stocare, respectiv 8 GB RAM + 256 GB stocare. O baterie generoasă de 3900 mAh se alfă la bord și apropo de camerele din spate, acestea sunt următoarele: 48 mpx + 8 mpx + 2 mpx + 2 mpx.

Avem deci un senzor secundar și probabil unul ultra-wide de 8 mpx, unul pentru bokeh de 2 mpx și un altul de 2 mpx macro. Telefonul are și slot microSD iar la capitolul dimensiuni acesta măsoară 8.3 mm în grosime și cântărește 179 grame. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×