Apple are grijă și de clienții cu dispozitive mai vechi; Lansează iOS 12.4.2 pentru iPhone-urile ce nu primesc iOS 13

2.987 ori
<b>Apple are grijă și de clienții cu dispozitive mai vechi; Lansează iOS 12.4.2 pentru iPhone-urile ce nu primesc iOS 13</b>Nu în fiecare zi un producător de smartphone-uri se trezește să actualizeze software-ul telefoanelor pe care le-a lansat acum mai bine de 6 ani, dar iată că mai apar și asemenea surprize. Producătorul cu pricina despre care vorbim

Nu în fiecare zi un producător de smartphone-uri se trezește să actualizeze software-ul telefoanelor pe care le-a lansat acum mai bine de 6 ani, dar iată că mai apar și asemenea surprize. Producătorul cu pricina despre care vorbim în cazul de față este Apple care are grijă și de clienții cu dispozitive mai vechi. Decide astfel să aducă o actualizare pentru acele telefoane și tablete care nu suportă noul release iOS 13.

Astfel, lansează iOS 12.4.2 la pachet cu cele mai recente patch-uri de securitate, rezolvând totodată și o serie de bug-uri semnalate în versiunea anterioară. Acest update vine pe următoarele device-uri: 

  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPad Air
  • iPad mini 2
  • iPad mini 3

Pe deasupra și utilizatorii de Apple Watch Series 1 și Apple Watch Series 2 se bucură de un update, purtabile ce fac trecerea la watchOS 5.3.2. Această actualizare este menită să rezolve o vulnerabilitate și aflăm că Apple are în plan să lanseze pe viitor și utlima versiune OS pentru aceste modele de smartwatch-uri, aceea fiind watchOS 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×