iPad Pro disponibil de mâine la comandă pe apple.com; prețurile încep de la 799 dolari pentru versiunea standard

723 ori
<b>iPad Pro disponibil de mâine la comandă pe apple.com; prețurile încep de la 799 dolari pentru versiunea standard</b>Prin intermediul unei postări, cei de la Apple au anunțat faptul că tableta gigant iPad Pro 12.9, va fi disponibilă la comandă &icirc;ncep&acirc;nd din data de 11 noiembrie, prin intermediul magazinului online apple.com. De asemenea,...

Prin intermediul unei postări, cei de la Apple au anunțat faptul că tableta gigant iPad Pro 12.9, va fi disponibilă la comandă începând din data de 11 noiembrie, prin intermediul magazinului online apple.com. De asemenea, începând din această săptămână vor fi introduse și accesorii la vânzare, cum este cazul stylus-ului Apple Pencil, și a tastaturii Smart Keyboard.

După cum și Apple precizează, tableta va sosi pentru început în țari ca și Austria, Canada, Franța Germania, Portugalia, și Spania, urmând ca ulterior, în valul doi să fie inclusă cel mai probabil și România.

Cât depre prețuri, versiunea cu 32 GB de stocare și WiFi la bord a lui Apple iPad Pro va costa 799 dolari, în timp ce modelul cu 128 GB memorie internă și WiFi + 4G, va fi comercializat la un preț de 1079 dolari. Un preț piperat îl vor avea și accesoriile, Apple Pencil - 99$, iar tastatura Smart Keyboard - 169 dolari.

Din punct de vedere al specificațiilor, iPad Pro sosește cu un display uriaș de 12.9 inch ce oferă o rezoluție de 2048 x 2732 pixeli, cu 4 GB memorie RAM, dar și cu 4 difuzoare. La pachet se află procesorul Apple A9X și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×