Samsung Galaxy S7 ar urma să vină cu o cameră de 20 de megapixeli cu suport pentru captura RAW

978 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar urma să vină cu o cameră de 20 de megapixeli cu suport pentru captura RAW</b>&Icirc;n perioada apariţiei lui Galaxy Note 5 la finalul verii a &icirc;nceput şi seria de zvonuri despre Galaxy S7, iar ea a continuat p&acirc;nă recent, cu o mică pauză parcă &icirc;n ultima lună. S-a vorbit foarte mult despre procesorul acestui...

În perioada apariţiei lui Galaxy Note 5 la finalul verii a început şi seria de zvonuri despre Galaxy S7, iar ea a continuat până recent, cu o mică pauză parcă în ultima lună. S-a vorbit foarte mult despre procesorul acestui terminal, iar azi aflăm detalii despre cameră.

Zvonuri precedente afirmau că acest handset va folosi acelaşi modul prezent pe Xperia Z5, în vreme ce alte surse menţionau că e vorba de fapt de o cameră de 12 megapixeli în spate, dar una cu un senzor de 1/2 inch. Acest senzor ar fi fost mai mare decât ceea ce se oferea pe piaţa de obicei şi ar fi oferit şi acces la pixeli de mari dimensiuni.

Acum auzim o nouă teorie şi anume că Galaxy S7 va opta pentru un senzor de 20 de megapixeli, capabil de captură RAW. Acest tip de captură nu ne mai uimeşte cam de la Lumia 930 încoace şi destule modele din ultimul an suportau aceasta funcţionalitate, inclusiv Galaxy Note 5 şi LG G4. Va exista şi un mod Pro cu mai multe opţiuni decât înainte pe Galaxy S7 şi aparent şi "un nou mod de captură video", conform unei surse.

Încă nu e clar când va debuta acest handset, cel mai probabil fiind vorba de o lansare în februarie 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×