JDTab J01 este o tabletă produsă de Meizu, cu acustică Harman Kardon şi Flyme OS la bord; Iată fotografii hands on cu acest terminal!

1.305 ori
<b>JDTab J01 este o tabletă produsă de Meizu, cu acustică Harman Kardon şi Flyme OS la bord; Iată fotografii hands on cu acest terminal!</b>Se zvonea de ceva timp faptul că firma chineză Meizu ar pregăti și o primă tabletă, dispozitiv care astăzi devine oficial dar nu în felul în care îl așteptam. În cazul produsului de față, Meizu își asumă rolul de OEM, producând tableta pentru retailerul

În vreme ce speculaţiile despre o primă tabletă Meizu datează de mai bine de un an, deocamdată se pare că Meizu se mulţumeşte cu rolul de OEM, producând o tabletă pentru retailerul JingDong.com. Rezultatul e tableta JDTab J01, pe care o vedeţi mai jos, în primele fotografii hands on.

Meizu JDTab J01

Cu un preţ de 215 dolari, acest terminal se remarcă prin acustica Harman Kardon, pe care am văzut-o ultima oară pe tableta Huawei MediaPad M3. Şansele sunt minime să mai vedem o tabletă cu o astfel de dotare prea curând, acum că Harman e sub umbrela Samsung. În ce îl priveşte pe acest J01, el rulează Android, cu Flyme OS aplicat peste și are un corp metalic slim şi cu margini rotunjite.

Jos se află un port USB Type C, două difuzoare, iar în față avem un ecran de 7.9 inch cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o baterie de 6000 mAh. Disponibil în China de pe 10 ianuarie, produsul vine la pachet cu o mulţime de cărţi, melodii şi filme, oferite de retailerul chinez. De remarcat şi lăţimea crescută a tabletei, o abordare de design specifică Meizu şi văzută şi pe telefoanele sale.

Aşteptam acum şi o unitate Meizu sub brand propriu, eventual lansată internațional.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×