CES 2017: Lenovo prezintă o serie de gadgeturi smart home, inclusiv un rival pentru Amazon Echo cu suport Alexa şi Smart Storage

1.005 ori
<b>CES 2017: Lenovo prezintă o serie de gadgeturi smart home, inclusiv un rival pentru Amazon Echo cu suport Alexa şi Smart Storage</b>Lenovo s-a remarcat la ultimele showuri IFA sau CES prin mulţimea de laptopuri sau convertibile lansate şi nici la CES 2017 nu se lăsă mai prejos. Totuşi, pe lângă astfel de terminale ei au prezentat şi gadgeturi smart Home, inclusiv un rival pentru..

Lenovo s-a remarcat la ultimele showuri IFA sau CES prin mulţimea de laptopuri sau convertibile lansate şi nici la CES 2017 nu se lăsă mai prejos. Totuşi, pe lângă astfel de terminale ei au prezentat şi gadgeturi smart Home, inclusiv un rival pentru Amazon Echo şi Google Home.

Lenovo Smart Assistant

Pe numele său Lenovo Smart Assistant, terminalul seamănă foarte mult cu Amazon Echo şi este practic un difuzor smart care are şi rolul de asistent virtual. Vine într-o varietate de culori, cu 4 microfoane multidirecţionale cu anulare a zgomotului de fond şi a ecoului, dar şi cu acustica Harman Kardon (opţional). Varianta specială costă 180 de dolari şi vine în mai (cu Harman Kardon), iar cea de bază costă 130 de dolari.

Lenovo Smart Storage

Produsul Lenovo se conectează la Alexa pentru a vă răspunde la întrebări şi solicitări, dar trebuie setat neapărat folosind un terminal cu iOS sau Android la bord şi aplicaţia dedicată Lenovo. Încă un produs nou smart home de la Lenovo este Smart Storage, o soluţie de stocare pentru utilizare casnică şi care oferă până la 6 TB spaţiu.

Printre funcţiile smart al acestui aparat se număra recunoaşterea facială ce permite organizarea galeriilor foto, conectarea via wireless sau Ethernet şi evident controlul de la distanţă şi sincronizarea de conţinut. Preţul porneşte de la 139.99 dolari şi produsul se livrează în mai. Excelente de integrat într-un sistem Internet of Things ambele produse, aş zice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×