Carcasa metalică destinată lui Meizu M5 Note apare în noi fotografii pe măsură ce lansarea se apropie

866 ori
<b>Carcasa metalică destinată lui Meizu M5 Note apare în noi fotografii pe măsură ce lansarea se apropie</b>Din partea companiei chineze Meizu așteptăm în perioada următoare și lansarea smartphone-ului Meizu M5 Note, phablet generos pe care astăzi îl vedem în noi fotografii. Mai precis este vorba despre o serie de imagini în care pozează carcasa metalică

Printre următoarele smartphone-uri pe care chinezii de laMeizu ni le pregătesc se numără și phablet-ul M5 Note - telefon a cărui carcasă metalică ni s-a prezentat în fotografii reale cu doar câteva zile în urmă chiar aici. Astăzi vedem noi astfel de materiale ce sosesc din partea utilizatorului @kjuma de pe platforma asiatică Weibo, imagini ce pare a fi realizate direct în fabrică pe linia de producție.

Meizu M5 Note

După cum puteți vedea, acest telefon va adopta o carcasă metalică de tip unibody și o cameră foto singulară însoțită de un bliț LED chiar lângă. Ca dotări hardware vom primi un procesor octa-core MediaTek Helio P10, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare - deci specificații destul de obișnuite pentru anul 2016.

Meizu M5 Note

Camera foto principală va fi o unitate de 13 megapixeli, iar display-ul al cărui diagonală rămâne necunoscută, va oferi o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Pentru selfie-uri vom avea o cameră de 5 megapixeli, iar sistemul de operare va fi Android 6.0 Marshmallow. Trebuie să ne așteptăm la un preț foarte accesibil pentru acest nou venit!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×