Carcasa metalică destinată lui Meizu M5 Note apare în noi fotografii pe măsură ce lansarea se apropie

Autor:  | Publicat în:  Meizu 844 ori
<b>Carcasa metalică destinată lui Meizu M5 Note apare în noi fotografii pe măsură ce lansarea se apropie</b>Din partea companiei chineze Meizu așteptăm în perioada următoare și lansarea smartphone-ului Meizu M5 Note, phablet generos pe care astăzi îl vedem în noi fotografii. Mai precis este vorba despre o serie de imagini în care pozează carcasa metalică

Printre următoarele smartphone-uri pe care chinezii de laMeizu ni le pregătesc se numără și phablet-ul M5 Note - telefon a cărui carcasă metalică ni s-a prezentat în fotografii reale cu doar câteva zile în urmă chiar aici. Astăzi vedem noi astfel de materiale ce sosesc din partea utilizatorului @kjuma de pe platforma asiatică Weibo, imagini ce pare a fi realizate direct în fabrică pe linia de producție.

Meizu M5 Note

După cum puteți vedea, acest telefon va adopta o carcasă metalică de tip unibody și o cameră foto singulară însoțită de un bliț LED chiar lângă. Ca dotări hardware vom primi un procesor octa-core MediaTek Helio P10, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare - deci specificații destul de obișnuite pentru anul 2016.

Meizu M5 Note

Camera foto principală va fi o unitate de 13 megapixeli, iar display-ul al cărui diagonală rămâne necunoscută, va oferi o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Pentru selfie-uri vom avea o cameră de 5 megapixeli, iar sistemul de operare va fi Android 6.0 Marshmallow. Trebuie să ne așteptăm la un preț foarte accesibil pentru acest nou venit!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×