Lenovo Tab3 8 Plus apare în imagini; o nouă tabletă cu procesor Qualcomm la bord

569 ori
<b>Lenovo Tab3 8 Plus apare în imagini; o nouă tabletă cu procesor Qualcomm la bord</b>Compania chineză Lenovo pregătește în acest moment lansarea unei noi tablete pe piață, fiind vorba despre modelul Tab3 8 Plus ce astăzi se afișează într-o imagine cu iz oficial. Noul model va beneficia de specificații hardware atractive, precum un proceso

Se pare că Lenovo pregătește lansarea unei noi tablete pe piață, model denumit Tab3 8 Plus ce astăzi se afișează într-o imagine cu iz oficial. Ca dotări vom primim un pachet hardware din zona mid-range, și interesant este faptul că firma chineză optează pentru un procesor Qualcomm în cazul de față, mai precis pentru un chipset octa-core Qualcomm Snapdragon 625 dezvoltat folosindu-se procesul pe 14 nm.

Lenovo Tab3 8 Plus

Avem un display de 8 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), 3 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 5 megapixeli pentru apeluri video. Vor exista modele cu 32 și 64 GB, iar utilizatorii vor putea opta la nevoie și pentru un card microSD.

Din imaginea pe care o puteți vedea mai sus, se remarcă un design destul de comun și faptul că avem de-a face cu un panou spate din policarbonat ce pare a imita textura metalică. Mai aflați și faptul că tableta vine la pachet cu o baterie de 4300 mAh și că sistemul de operare preinstalat aici este Android 6.0 Marshmallow. Așteptăm acum doar anunțul oficial, și desigur detalii despre prețul de comercializare. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×