Gama de terminale Asus ZenFone 3 se lansează în România pe 5 octombrie!

1.269 ori
<b>Gama de terminale Asus ZenFone 3 se lansează în România pe 5 octombrie!</b>Pe data de 5 octombrie cei de la Asus pregătesc lansarea pe plan local a noilor modele din seria Asus ZenFone 3 - terminale foarte arătoase ce vin în diferite variante și cu prețuri interesante. Evenimentul pregătit de taiwanezi ne va oferi ocazia să

În luna mai a acestui an cei de la Asus anunțau lansarea smartphone-urilor din seria ZenFone 3 - serie ce a primit câțiva noi membri în ultima perioadă. Aflați astăzi faptul că firma taiwaneză pregătește un eveniment de lansare pe plan local a acestor dispozitive pentru data de 5 octombrie - moment în care vom afla detalii despre prețurile recomandate pe plan local, dar și privi îndeaproape handset-urile.

Asus ZenFone 3 Invitatie

Gama ZenFone 3 este una consistentă în acest moment, fiind compusă din următoarele modele: ZenFone 3 (ZE550KL), ZenFone 3 (ZE552KL), Zenfone 3 Deluxe (ZS570KL), ZenFone 3 Laser, ZenFone 3 Deluxe, ZenFone 3 Max, și nu în ultimul rând generosul phablet ZenFone 3 Ultra ce ne oferă un display de 6.8 inch.

Cel mai interesant însă, este modelul ZenFone 3 Deluxe ce sosește și într-o variantă cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu un chip de 6 GB memorie RAM. Acesta ne mai oferă un display Super AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție FHD, 64/128 sau 256 GB de stocare flash, slot microSD și o cameră foto principală de 23 megapixeli cu bliț dual-tone, stabilizare optică pe 4 axe și telemetru laser pentru focalizare.

Vom afla cât de bine se prezintă smartphone-ul la capitolul fotografiere săptămâna viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×