Asus ZenFone AR apare într-o imagine oficială; vine cu procesor SD821 și tehnologie Project Tango

1.233 ori
<b>Asus ZenFone AR apare într-o imagine oficială; vine cu procesor SD821 și tehnologie Project Tango</b>Se zvonea de ceva timp faptul că taiwanezii de la ASUS lucrează la un smartphone cu tehnologie Project Tango, telefon ce este pregătit să poposească chiar în cadrul târgului CES 2017. Acest terminal se va diferenția față de primul model de pe piață și

Pentru târgul CES 2017, taiwanezii de la ASUS ne-au pregătit câteva lansări interesante, una dintre acestea fiind asociată lui Asus ZenFone AR - primul smartphone al companiei ce va aduce la bord tehnologia Google Project Tango. După cum bine știți, la ora actuală avem deja pe piață un asemenea handset numit Lenovo Phab 2 Pro - terminal care din păcate adopta o soluție de procesare mid-range.

Asus ZenFone AR

În cazul versiunii pregătite de către Asus se pare că 'flagship' va fi cuvântul de ordine în schimb. Prin intermediul celebrului leaker @evleaks vedem astăzi o primă imagine oficială a acestui produs și totodată o mică parte dintr-un comunicat de presă scăpată pe internet.

Comunicat presa

Din start putem confirma faptul că design-ul lui ZenFone AR este mult mai arătos față de cel pe care îl adoptă modelul Lenovo, până și camerele foto fiind integrate sub o formă mai plăcută privirii. Ca dotări hardware, acest handset se va lăuda cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 la pachet și nu ar fi exclus să vedem și un chip de 6 GB memorie RAM alături.

Cât despre tehnologia Project Tango pe care o vom primi la pachet, aceasta va permite cartografierea 3D a unui apartament spre exemplu, măsurarea spațiului fizic, recunoașterea mediului înconjurător și totodată realitatea augumentată. Putem vedea cum arată un nou fotoliu în living folosind doar un asemenea telefon și ulterior putem decide dacă într-adevăr achiziția merită. 

Aflăm mai multe despre Asus ZenFone AR în următoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×