LG Electronics anunţă tableta LG G Pad III 10.1 Full HD LTE, o variantă cu stylus vine în 2017

1.905 ori
<b>LG Electronics anunţă tableta LG G Pad III 10.1 Full HD LTE, o variantă cu stylus vine în 2017</b>LG a anunţat o nouă tableta de 10 inch la finalul acestei săptămâni, modelul LG G Pad III 10.1 Full HD LTE şi aparent ar pregăti o variantă a sa cu stylus pentru 2017. Pentru început noul model va fi disponibil în Coreea de Sud.

LG a anunţat o nouă tableta de 10 inch la finalul acestei săptămâni, modelul LG G Pad III 10.1 Full HD LTE şi aparent ar pregăti o variantă a sa cu stylus pentru 2017. Pentru început noul model va fi disponibil în Coreea de Sud.

LG G Pad III 10.1 Full HD LTE

Tableta vine cu Android la bord şi un ecran Full HD de 10.1 inch cu panou IPS LCD. Primim şi conectivitate GSM şi LTE, iar terminalul aduce un kickstand pentru vizionarea de filme la un unghi excelent, ajustabil până la 70 de grade. Putem utiliza tableta precum ceas de birou, rama foto, calendar şi altele, folosindu-i kickstand-ul.

LG Electronics anunţă tableta LG G Pad III 10.1 Full HD LTE

Produsul se vinde în Coreea de Sud începând de mâine şi deocamdată nu avem şi preţ sau specificaţii oficiale. Ce ştim e că predecesorul avea 2 GB RAM şi procesor Snapdragon 800, dar şi 16 GB stocare, deci ne aşteptam să primim 3 GB sau 4 GB RAM aici, 32 GB stocare şi un CPU Snapdragon de nouă generaţie. Şi bateria de 7400 mAh ar trebui să fi crescut în capacitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×