Lenovo confirmă faptul că un nou smartphone de tip Project Tango este în lucru; îl va lansa în 2017

1.116 ori
<b>Lenovo confirmă faptul că un nou smartphone de tip Project Tango este în lucru; îl va lansa în 2017</b>Printre telefoanele aduse de către firma chineză Lenovo pe piață în cursul acestui an avem și uriașul phablet Phab2 Pro, terminal care pe lângă hardware-ul din zona upper mid-range ne oferă și tehnologia Google Project Tango la bord. Aparent, chienzii ar

La începutul lunii trecute Lenovo punea în vânzare primul său smartphone Project Tango la suma de 500 de dolari, iar acum aflăm că deja lucrează la unul nou. Terminalul cu camere şi senzori 3D şi de adâncime ar urma să debuteze în 2017.

Managerul pe secţiunea Android şi Chrome de la Lenovo, Jeff Meredith a afirmat că are sens ca firma sa să lucreze la noi telefoane Tango, de lansat în 2017. Şi asta pentru ca şi alte companii se vor implica în segment şi competiţia va fi acerbă. Unul dintre numele confirmate deja este ASUS, care afirmă faptul că va avea un produs competitiv gata încă de la CES 2017, adică peste 2 săptămâni.

Lenovo ar avea un avantaj faţă de toate celelalte companii totuşi, ei fiind la a doua generaţie de smartphone Tango. Primul model oferea funcţii de tip realitate augmentată, folosind un sistem de camere capabil să scaneze o încăpere în 3D spre exemplu. Cartografierea 3D, randarea unui obiect în 3D după scanarea sa şi tot felul de aplicaţii AR sunt unele dintre funcţiile obţinute cu un astfel de produs.

Prima generaţie avea şi ecran Quad HD şi 4 GB RAM, dar şi procesor Snapdragon 652, iar de la a doua ne aşteptam la un upgrade de dotări. Rămâne de văzut dacă şi preţul rămâne la fel de bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×