Nova Launcher Prime e acum la reducere, costă doar 99 de cenţi

2.784 ori
<b>Nova Launcher Prime e acum la reducere, costă doar 99 de cenţi</b>Nova Launcher este unul dintre custom launcherele noastre preferate, iar cei care vor varianta premium, cea Prime trebuie să cheltuie pe ea 5 dolari. Ei bine de azi preţul este de doar 99 de cenţi, mulţumită unei oferte excelente.

Nova Launcher este unul dintre custom launcherele noastre preferate, iar cei care vor varianta premium, cea Prime trebuie să cheltuie pe ea 5 dolari. Ei bine de azi preţul este de doar 99 de cenţi, mulţumită unei oferte excelente.

Custom launcher-ul poate schimba complet experienţa de pe terminalul vostru, dacă v-aţi plictisit de lookul clasic, de iconuri, de app drawer, de animaţii şi de felul în care arata şi se mişca widget-urile şi meniurile voastre. Nova Launcher a primit o actualizare recent, care i-a adus funcţii din Android 7.1 şi chiar unele asociate lui Google Pixel.

Nova Launcher Prime ar urma să primească şi o actualizare proaspătă în următoarele zile, dacă ne luăm după teaserele echipei Nova. Recent ieşit din beta, Nova Launcher 5.0 http://www.mobilissimo.ro/aplicatii-telefoane/nova-launcher-5-0-beta-noutativine cu funcţii ca "swipe pentru a deschide app drawer-ul", shortcut-urile de launcher specifice lui Android 7.1, bară de căutare în stil Pixel şi noi funcţii de căutare, cu tab-uri pentru Frecvent, Recent şi aplicaţii noi sau actualizate.

Există şi optimizări asociate lui Nougat şi gesturi specifice. Găsiţi aici versiunea Prime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×