Încă o machetă iPhone 8 foarte credibilă apare în fața camerei (Video)

1.223 ori
<b>Încă o machetă iPhone 8 foarte credibilă apare în fața camerei (Video)</b>Vedem astăzi încă o machetă de iPhone 8 prezentată în video, mockup foarte credibil de altfel. Aceasta a ajuns pe mâinile lui EveryThingApple Pro și avem parte astfel de o prezentare detaliată a design-ului pe care iPhone-ul aniversar l-ar putea purta

Printre canalele YouTube pe care le urmărim cu religiozitate se numără și EverythingApplePro. Acesta ne-a prezentat în weekend cea mai nouă machetă de iPhone 8, plus o husă și alte detalii despre viitorul flagship Apple. Aflați toate noutățile mai jos.

iPhone 8 macheta

Aparent macheta 3D vine de la un producător de huse care a folosit-o pentru a își realiza accesoriile. Terminalul arată extrem de convingător, având până și sticlă în față și spate, plus o ramă ce pare să fie metalică. Observăm camera duală din spate, orientată vertical, cu blitz plasat între senzori. Macheta e atât de importantă și convingătoare, că producătorul de carcase i-a cerut YouTuber-ului să o returneze.

iPhone 8 macheta

Singurul lucru care nu mă convinge este camera duală, care pare să aibă un finisaj fragil și bazat pe plastic. Ecranul acestui iPhone 8 e super îngust la margini, iar marginile sunt usor rotunjite. Terminalul nu este cu mult mai mare decât un iPhone 7, după cum vedem în urma comparației. YouTuber-ul propune și o amplasare a scannerului de amprente în spate în logo-ul Apple, ceea ce se aliniază cu faptul că multe huse au decupaj pentru logo.

O altă companie i-a furnizat acestui editor un panou frontal de protecție, care arată 1 la 1 cu ce am văzut scăpat până acum. E interesant când două companii separate realizează două produse ce au legătură cu un device nelansat încă și ambele se potrivesc. Mai rar așa ceva!

Spre final vedem și o comparație cu iPhone 7 Plus, iar YouTuberul pare super încântat de acest handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×