Încă o machetă iPhone 8 foarte credibilă apare în fața camerei (Video)

1.238 ori
<b>Încă o machetă iPhone 8 foarte credibilă apare în fața camerei (Video)</b>Vedem astăzi încă o machetă de iPhone 8 prezentată în video, mockup foarte credibil de altfel. Aceasta a ajuns pe mâinile lui EveryThingApple Pro și avem parte astfel de o prezentare detaliată a design-ului pe care iPhone-ul aniversar l-ar putea purta

Printre canalele YouTube pe care le urmărim cu religiozitate se numără și EverythingApplePro. Acesta ne-a prezentat în weekend cea mai nouă machetă de iPhone 8, plus o husă și alte detalii despre viitorul flagship Apple. Aflați toate noutățile mai jos.

iPhone 8 macheta

Aparent macheta 3D vine de la un producător de huse care a folosit-o pentru a își realiza accesoriile. Terminalul arată extrem de convingător, având până și sticlă în față și spate, plus o ramă ce pare să fie metalică. Observăm camera duală din spate, orientată vertical, cu blitz plasat între senzori. Macheta e atât de importantă și convingătoare, că producătorul de carcase i-a cerut YouTuber-ului să o returneze.

iPhone 8 macheta

Singurul lucru care nu mă convinge este camera duală, care pare să aibă un finisaj fragil și bazat pe plastic. Ecranul acestui iPhone 8 e super îngust la margini, iar marginile sunt usor rotunjite. Terminalul nu este cu mult mai mare decât un iPhone 7, după cum vedem în urma comparației. YouTuber-ul propune și o amplasare a scannerului de amprente în spate în logo-ul Apple, ceea ce se aliniază cu faptul că multe huse au decupaj pentru logo.

O altă companie i-a furnizat acestui editor un panou frontal de protecție, care arată 1 la 1 cu ce am văzut scăpat până acum. E interesant când două companii separate realizează două produse ce au legătură cu un device nelansat încă și ambele se potrivesc. Mai rar așa ceva!

Spre final vedem și o comparație cu iPhone 7 Plus, iar YouTuberul pare super încântat de acest handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×