LG pregăteşte o tabletă cu procesor din 2016, design adus la zi: G Pad 5

933 ori
<b>LG pregăteşte o tabletă cu procesor din 2016, design adus la zi: G Pad 5</b>A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut LG lansând o tabletă, dar iată că ni se pregăteşte una nouă. Se numeşte LG G Pad 5, a fost descoperită de către XDA Developers şi vine cu un procesor de acum 3 ani. Avem detalii mai jos

A trecut ceva vreme de când nu am mai văzut LG lansând o tabletă, dar iată că ni se pregăteşte una nouă. Se numeşte LG G Pad 5, a fost descoperită de către XDA Developers şi vine cu un procesor de acum 3 ani. Avem detalii mai jos.

Terminalul ar urma să vină cu procesor Snapdragon 821, găsit şi pe LG G6, OnePlus 3T şi Google Pixel. Produsul e gândit să concureze cu Galaxy Tab S5e, dotat cu un procesor Snapdragon 670. Vine cu 4 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi un ecran de 10.1 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli şi aspect 16:10. Ecranul are muchii mai înguste decât predecesorul LG G Pad IV şi tableta vine cu o cameră frontală singulară.

Avem şi suport 4G LTE şi un cititor de amprente la bord. Se zvoneşte că LG G Pad 5 va fi anunţat în octombrie sau noiembrie şi încă nu e clar ce zonă de preţ va ataca. Sună a tabletă high midrange, dar procesorul ar putea să îşi arate vârsta. Probabil va concura cu Galaxy Tab S5e sau chiar noul iPad 10.2. Nu excludem un preţ pe la 1000 de lei sau puţin peste.

Dacă are şi difuzoare stereo sau quad capabile, ar fi un dispozitiv ideal de consumat media şi jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×