Xiaomi Mi 9 Lite va debuta pe 16 septembrie în Spania; Rebranding pentru Mi CC9 cu senzor de 48 mpx

1.494 ori
<b>Xiaomi Mi 9 Lite va debuta pe 16 septembrie în Spania; Rebranding pentru Mi CC9 cu senzor de 48 mpx </b>Leak-ul ajuns online în urmă cu aproximativ o săptămână care ne indica faptul că se pregătește lansarea lui Xiaomi Mi 9 Lite pe plan european, iată că se adeverește astăzi. Xiaomi Spania publică un material teaser ce confirmă

Leak-ul ajuns online în urmă cu aproximativ o săptămână care ne indica faptul că se pregătește lansarea lui Xiaomi Mi 9 Lite pe plan european, iată că se adeverește astăzi. Xiaomi Spania publică un material teaser ce confirmă lansarea device-ului pe data de 16 septembrie și dezvăluie totodată și câteva dintre dotări, precum senzorul foto principal de 48 megapixeli din spate și camera selfie de 32 mpx.

Această mențiune nu face altceva decât să confirme faptul că avem de-a face cu un rebranding pentru Xiaomi Mi CC9, așadar cu o versiune europeană a device-ului anterior lansat pe piața chineză. Astfel ne așteptăm la același pachet hardware compus dintr-un ecran Super AMOLED de 6.39 inch, procesor Snapdragon 710 și cameră triplă de 48 + 8 mpx (ultrawide) + 2 mpx (bokeh) în spate.

Va avea scanner de amprente integrat în display, emițător infraroșu, NFC, jack audio și o baterie de 3040 mAh cu suport pentru alimentare rapidă la 18W. Xiaomi Mi 9 Lite va avea configurații cu 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 6 GB RAM + 256 GB stocare și slot microSD.

Nu ar fi exclus să vedem alte variante de culoare decât cele asociate lui Mi CC9. Prețul va fi de sub 300 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×