MWC 2011: HTC prezintă tableta Flyer, prima cu HTC Sense și Android 2.4

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.706 ori
<b>MWC 2011: HTC prezintă tableta Flyer, prima cu HTC Sense și Android 2.4</b>în cadrul unui eveniment care s-a încheiat cu puțin timp în urmă în Barcelona, HTC a prezentat la MWC 2011 mult-așteptata tabletă Flyer. Aceasta va rula Android 2.4 la momentul lansării, OS care va putea fi apoi actualizat la Android 3.0...

în cadrul unui eveniment care s-a încheiat cu puțin timp în urmă în Barcelona, HTC a prezentat la MWC 2011 mult-așteptata tabletă Flyer. Aceasta va rula Android 2.4 la momentul lansării, OS care va putea fi apoi actualizat la Android 3.0 Honeycomb.

Acesta este primul tablet PC al producătorului taiwanez și prima tabletă din lume cu interfața HTC Sense. Gadgetul vine la pachet cu un stylus, un serviciu video nou, HTC Watch și serviciul de cloud gaming OnLive. Să vedem ce ne rezervă lista de specificații a terminalului și ce se ascunde sub carcasa unibody din aluminiu.

  • CPU: 1.5GHz
  • Memorie: 32GB internă, 1GB RAM, slot microSD (compatibil SD 2.0)
  • Dimensiuni: 195.4 x 122 x 13.2mm
  • Greutate: 415 grame
  • Display: 7 inch, touchscren SuperLCD, 1024 x 600 pixeli
  • Conectivitate: HSPA+, quad band GSM/GPRS/EDGE, GPS, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0
  • Camera: 5MP, autofocus, cameră frontală de 1.3MP
  • Baterie: 4000 mAh, 820-1470 ore de funcționare în sandby, 4 ore de playback video

HTC Flyer suportă inovatoarea tehnologie HTC Scribe, care permite interacțiunea cu ecranul touch via stylus. Prin Scribe puteți scrie de mână foarte natural pe acest terminal, realizând schițe, desene și semnând contracte. HTC Watch vă va permite să descărcați filme contra cost (on demand) și este un alt nou serviciu promovat cu ajutorul lui Flyer.

Gamerii vor fi încântați să afle că tableta are potențial de gaming mobil, pus în evidență de serviciul cloud OnLive. în cele din urmă, trebuie menționat că HTC Flyer va sosi pe piață în trimestrul 2 al acestui an. Vom reveni cu clipuri hands-on cu acest produs!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×