HTC anunţă programul de actualizare la Android 7.0 Nougat pentru HTC 10, HTC One M9 si A9

2.032 ori
<b>HTC anunţă programul de actualizare la Android 7.0 Nougat pentru HTC 10, HTC One M9 si A9</b>Astăzi, compania taiwaneză HTC ne prezintă programul de actualizare la Android 7.0 Nougat și desigur primele terminale mobile ce se vor afla pe această listă de update. Ei bine, aici le avem pe HTC 10, HTC One M9, dar și pe modelul mid-range numit HTC

Odată sosit Android 7.0 Nougat pe modelele Nexus, e momentul acum să aflăm cum stau marii producători de telefoane cu actualizările la acest OS. HTC se număra printre primele firme care se anunţă la actualizări, oferind un timeline pentru noul software pe modelele sale de top.

Program update HTC

Taiwanezii au confirmat pe Twitter faptul că modelul deblocat HTC 10 va primi actualizarea în trimestrul 4 al acestui an. Apoi HTC One M9 şi One A9 sunt pe listă, plus variantele de la operatori. Din păcate nu avem date concrete şi pentru aceste modele şi nici pentru terminale mai vechi. Ieri Sony confirma modelele Xperia ce vor primi actualizarea la Nougat şi aflăm cu părere de rău că Xperia Z2 şi Z3 nu sunt pe listă.

Aşteptaţi-vă la omisiuni şi de la HTC şi mă gândesc aici la HTC One M8, care are dotări similare cu Sony Xperia Z2 şi ar trebui să fie lăsat pe dinafară. Având în vedere sumedenia de modele One M şi One E, inevitabil multe vor rămâne fără actualizare, iar unele sunt modele cu camera şi dotări chiar bune... Vom afla mai multe cred de îndată ce HTC îşi lansează Nexusurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×