MWC 2016: Lenovo Tab3 7 hands-on - cea mai mică tabletă din nouă gama Lenovo e foarte comodă şi accesibilă (Video)

835 ori
<b>MWC 2016: Lenovo Tab3 7 hands-on - cea mai mică tabletă din nouă gama Lenovo e foarte comodă şi accesibilă (Video)</b>&nbsp; Lenovo a adus mai bine de jumătate de duzină de tablete şi convertibile la MWC 2016, dar noi ne-am oprit asupra celui mai mic şi accesibil model, Lenovo Tab3 7. Terminalul primeşte un hands on de la Mobilissimo.ro &icirc;n clipul de mai jos....

Lenovo a adus mai bine de jumătate de duzină de tablete şi convertibile la MWC 2016, dar noi ne-am oprit asupra celui mai mic şi accesibil model, Lenovo Tab3 7. Terminalul primeşte un hands on de la Mobilissimo.ro în clipul de mai jos.

Observăm carcasa cu spate soft touch şi designul acestui model mă duce puţin cu gândul la un Nexus 7 de generaţie a doua. A se remarca şi funcţiile de conectivitate ale terminalului, capabil de apelare GSM şi incluzând un slot SIM plasat lateral. Ecranul de 7 inch are o rezoluţie modestă, de 1024 x 600 pixeli, adică aceeaşi cu primul iPad Mini.

MWC 2016: Lenovo Tab3 7 hands-on - cea mai mică tabletă din nouă gama Lenovo e foarte comodă şi accesibilă (Video)

Tableta va sosi pe piaţă la vară, cu o variantă dual SIM şi va costa 129 de dolari. Acest device rulează Android 6.0 Marshmallow, uşor modificat de Lenovo şi incluzând la pachet şi aplicaţia Dolby cu egalizare avansată. Terminalul e îngust, comod şi uşor de utilizat cu o singură mână.

Lenovo Tab3 7 hands-on

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×