MWC 2016: Lenovo Tab3 8 prezenatre hands-on - tableta midrange cu spate soft touch, muchii rotunjite şi colorate (Video)

691 ori
<b>MWC 2016: Lenovo Tab3 8 prezenatre hands-on - tableta midrange cu spate soft touch, muchii rotunjite şi colorate (Video)</b>Lenovo a adus un trio de tablete de buget la MWC 2016, iar la standul companiei de la Barcelona ne-am oprit puţin asupra lui Lenovo Tab3 8, o tabletă de 8 inch cu preţ accesibil şi dotări midrange. &nbsp; Mi se pare interesantă combinaţia de sasiu...

Lenovo a adus un trio de tablete de buget la MWC 2016, iar la standul companiei de la Barcelona ne-am oprit puţin asupra lui Lenovo Tab3 8, o tabletă de 8 inch cu preţ accesibil şi dotări midrange.

Mi se pare interesantă combinaţia de sasiu negru din policarbonat, cu spate soft touch şi acea muchie colorată arătoasă, pe care o vedeţi în clipul hands on. Terminalul are un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi oferă o ergonomie excelentă, din câte vedem în clip. Orientarea e mai degrabă spre portrait, iar tableta vine cu o talie destul de slim.

MWC 2016: Lenovo Tab3 8 prezenatre hands-on - tableta midrange cu spate soft touch, muchii rotunjite şi colorate (Video)

La bord avem 2 GB RAM şi un procesor quad core MediaTek de 1 GHz, dar şi o baterie de 4290 mAh. Terminalul rulează Android 6.0 Marshmallow şi ar urma să coste doar 99 de dolari în varianta WiFi, respectiv 149 de dolari pentru modelul cu LTE, care sună excelent chiar şi dacă se transformă în euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×