MWC 2016: Huawei MateBook câştiga 5 premii de specialitate după debutul în Barcelona, printre care şi cel mai bun hibrid şi cea mai bună tabletă

1.392 ori
<b>MWC 2016: Huawei MateBook câştiga 5 premii de specialitate după debutul în Barcelona, printre care şi cel mai bun hibrid şi cea mai bună tabletă</b>Huawei MateBook este una dintre tabletele hibrid cele mai interesante de la MWC 2016 şi acest lucru e confirmat şi de premiile primite de produs. Astfel, &icirc;n primele 2 zile ale Mobile World Congress 2016 terminalul a primit 5 distincţii. &nbsp;...

Huawei MateBook este una dintre tabletele hibrid cele mai interesante de la MWC 2016 şi acest lucru e confirmat şi de premiile primite de produs. Astfel, în primele 2 zile ale Mobile World Congress 2016 terminalul a primit 5 distincţii.

Noul venit este un hibrid între laptop şi tableta, cu diagonală de 12 inch, 4 sau 8 GB RAM şi procesor Intel Core m de generaţie a şasea. O serie de publicaţii respectate din domeniul tech au acordat premii acestui produs. Astfel, Alphr.com a numit MateBook drept "cel mai bun dispozitiv 2 în 1" de la MWC 2016, în special datorită greutăţii reduse în comparaţie cu iPad Pro şi Surface Pro 4.

Expert Reviews vede acest produs drept "cel mai bun hibrid", datorită unui design modern şi a accesoriilor utile, dar şi scannerului de amprente. Trusted Reviews oferă distincţia "Best în Show" pentru acelaşi device, mulţumită ecranului excelent şi accesoriilor. Computer Bild a numit terminalul Huawei "Cea mai bună tableta" de la show, scoţând în evidenţă performanta stylusului Mate Pen şi performanţele crescute.

Know Your Mobile a acordat de asemenea un premiu "Best Hybrid", încheind plutonul. Aceste site-uri sunt fie ghiduri de cumpărături, site-uri de reviewuri tech sau publicaţii legate de PC-uri cu Windows.

Avem si noi un hands on cu MateBook si va recomandam sa aruncati o privire asupra sa.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×