nJoy anunță noua tabletă Enki 8, primul său model 3G cu GPS la bord

Autor:  | Publicat în:  nJoy 884 ori
<b>nJoy anunță noua tabletă Enki 8, primul său model 3G cu GPS la bord</b>Brandul românesc nJoy a anunțat astăzi nouă tableta Enki 8, primul său model cu suport 3G și GPS la bord. nJoy este o firmă cu sediul în Timișoara, în cazul în care nu știați, iar Enki 8 reprezintă a patra tabletă din portofoliul lor. Avem...

Brandul românesc nJoy a anunțat astăzi nouă tableta Enki 8, primul său model cu suport 3G și GPS la bord. nJoy este o firmă cu sediul în Timișoara, în cazul în care nu știați, iar Enki 8 reprezintă a patra tabletă din portofoliul lor.

Avem de-a face cu un device cu ecran IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, aspect 4:3 și unghiuri largi de vizualizare. Specificațiile acestui terminal includ conectivitate 3G, senzorul GPS, un panou de display IPS și un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz. Avem la dispoziție și 1 GB RAM DDR3, 8 GB memorie internă, plus GPU SGX531.

nJoy Enki 8

Pe partea de conectivitate Enki 8 oferă WiFi, Bluetooth, port mini HDMI, iar pentru stocare avem și un slot microSD. Bateria Li-Ion de la bordul noii tablete are o capacitate de 3500 mAh, iar sistemul de operare de pe terminal este Android 4.1.2. Dotările se încheie cu două camere la bordul tabletei, iar acest produs are parte de 2 ani de garanție și un preț de 669 lei.

Terminalului i se aplică o garanție de tip Pick Up and Return, oriunde în România.

nJoy Enki 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×