Produse evoMAG.ro

nJoy anunță noua tabletă Enki 8, primul său model 3G cu GPS la bord

Autor:  | Publicat în:  nJoy 792 ori
<b>nJoy anunță noua tabletă Enki 8, primul său model 3G cu GPS la bord</b>Brandul românesc nJoy a anunțat astăzi nouă tableta Enki 8, primul său model cu suport 3G și GPS la bord. nJoy este o firmă cu sediul în Timișoara, în cazul în care nu știați, iar Enki 8 reprezintă a patra tabletă din portofoliul lor. Avem...

Brandul românesc nJoy a anunțat astăzi nouă tableta Enki 8, primul său model cu suport 3G și GPS la bord. nJoy este o firmă cu sediul în Timișoara, în cazul în care nu știați, iar Enki 8 reprezintă a patra tabletă din portofoliul lor.

Avem de-a face cu un device cu ecran IPS de 8 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli, aspect 4:3 și unghiuri largi de vizualizare. Specificațiile acestui terminal includ conectivitate 3G, senzorul GPS, un panou de display IPS și un procesor dual core Cortex A9 de 1 GHz. Avem la dispoziție și 1 GB RAM DDR3, 8 GB memorie internă, plus GPU SGX531.

nJoy Enki 8

Pe partea de conectivitate Enki 8 oferă WiFi, Bluetooth, port mini HDMI, iar pentru stocare avem și un slot microSD. Bateria Li-Ion de la bordul noii tablete are o capacitate de 3500 mAh, iar sistemul de operare de pe terminal este Android 4.1.2. Dotările se încheie cu două camere la bordul tabletei, iar acest produs are parte de 2 ani de garanție și un preț de 669 lei.

Terminalului i se aplică o garanție de tip Pick Up and Return, oriunde în România.

nJoy Enki 8

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×