Samsung va prezenta noi tablete Galaxy Tab 4 și ceasul Galaxy Gear 2 la MWC 2014

Autor:  | Publicat în:  Samsung 785 ori
<b>Samsung va prezenta noi tablete Galaxy Tab 4 și ceasul Galaxy Gear 2 la MWC 2014</b>Ieri vă puneam la dispoziție lista completă de specificații a trio-ului de tablete Samsung Galaxy Tab 4, iar astăzi aflăm că acestea vor sosi la MWC 2014, dar nu vor fi singure. Samsung are planuri mari pentru showul din Barcelona, care ia startul...

Ieri vă puneam la dispoziție lista completă de specificații a trio-ului de tablete Samsung Galaxy Tab 4, iar astăzi aflăm că acestea vor sosi la MWC 2014, dar nu vor fi singure. Samsung are planuri mari pentru showul din Barcelona, care ia startul weekendul viitor și la care vom fi prezenți printr-un corespondent.

Aflați că pe langa seria Galaxy Tab 4, Samsung pregătește și noul ceas Galaxy Gear 2, care ar putea fi prezentat tot în Barcelona. Vă reamintesc că noile tablete vor fi unele low end/midrange, cu ecrane de 7, 8 și 10 inch și rezoluții de 1280 x 800 pixeli. Ele vor avea procesoare quad core și ar putea opta pentru chipseturi Exynos.

Despre Galaxy Gear 2 se zvonește că vom vedea un nou design și un ecran flexibil, plus un preț mai rezonabil și multe funcții noi. Pentru început ar fi drăguț că acest ceas să funcționeze de sine stătător și să nu depindă de un Note sau Galaxy S... Samsung are și planuri pentru a prezenta și un smartphone sau două, invitatul special aici fiind Galaxy S5 la evenimentul Unpacked de pe 24 februarie. Care dintre aceste produse vi se pare cel mai interesant și ce așteptări aveți de la Gear 2?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×