Rovio ne prezintă Angry Birds Stella, o nouă poveste cu pasărea roz Stella În centru

1.055 ori
<b>Rovio ne prezintă Angry Birds Stella, o nouă poveste cu pasărea roz Stella În centru</b>Rovio extinde universul păsărilor sale nebunatice, dezvăluind o parte a teaserului sau despre care scriam aici. Se pare că personajul Stella, acea pasăre roz care trăgea cu bule de săpun în rivali va primi propria sa poveste și propriul univers....

Rovio extinde universul păsărilor sale nebunatice, dezvăluind o parte a teaserului sau despre care scriam aici. Se pare că personajul Stella, acea pasăre roz care trăgea cu bule de săpun în rivali va primi propria sa poveste și propriul univers.

Rovio ne informează pe blogul sau că urmează să fie lansat Angry Birds Stella, cu o serie de personaje complet noi. Povestea acestui personaj se va extinde în mediul fizic și cel digital, deci vă puteți aștepta și la noi păpuși Angry Birds, dar și la noi jocuri pentru mobil, console și browser. Personal consider că ar putea fi momentul să avem și alte personaje negative în afară de porci.

Spre exemplu în Angry Birds Rio am avut și un papagal nebun drept inamic, ceea ce s-ar putea întâmpla și aici. Observ că în fundal apare o pasăre regina amenințătoare, deci poate că întreaga poveste va fi inspirată de Albă ca Zăpadă, mai ales că noile păsări arata ca niște pitici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×