Noul Apple iPad 2017 nu e chiar atât de proaspăt, după cum arată o disecţie iFixit; E leit iPad Air la interior

1.316 ori
<b>Noul Apple iPad 2017 nu e chiar atât de proaspăt, după cum arată o disecţie iFixit; E leit iPad Air la interior</b>Multă lume l-a văzut pe iPad 2017 drept un succesor pentru iPad Air mai degrabă și nu pentru Air 2 cum se aștepta inițial. Azi o disecție marca iFixit ne dezvăluie că într-adevăr problema se pune astfel. La interior, noul iPad este aproape leit lui iPad

Când am auzit că Apple a lansat un nou iPad de 9.7 inch cu preţ de 329 de dolari, îmi imaginam că s-au făcut nişte compromisuri, dar nu era foarte clar în ce zonă. Cum tableta seamănă foarte mult cu primul iPad Air ne-am gândit la reciclare de componente şi se pare că nu am fost departe de adevăr.

Cei de la iFixit au desfăcut noul terminal şi vedem în imaginea de mai sus că e foarte similar la interior cu iPad Air-ul din 2013. În stânga imaginii se află iPad Air şi în dreapta noul iPad. Primim măcar un chipset rezonabil ca putere, un Apple A9 din 2015 ca noutate. În rest, acesta este un iPad Air 1 cu un CPU nou, cu Touch ID, ecran mai luminos şi fără acel buton de lock/mute.

Există şi modificări la nivel de detaliu, precum un slot mai mic pentru microfon şi un singur rând de orificii pentru difuzor, dar aici se termină diferenţa. iFixit a făcut şi un experiment înlocuind ecranul şi panoul de pe noul iPad cu cel de pe iPad Air şi totul a funcţionat, minus nişte probleme de backlight. E interesant totuşi că iPad Air 1 acceptă panoul cel nou fără probleme.

Suntem siguri că şi iPhone SE a reciclat câteva componente la debut, dar nimeni nu a părut atât de supărat de asta. Pentru cei care se întreabă, noul iPad e foarte greu de reparat, iFixit oferindu-i un scor de 2 din 10 pentru acest aspect. Foarte mult adeziv strică experienţa de desfacere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×