OnePlus 5 primeşte o disecţie, are o construcţie în 3 straturi şi componente modulare

2.394 ori
<b>OnePlus 5 primeşte o disecţie, are o construcţie în 3 straturi şi componente modulare</b>Ultimele zile ne-au adus teste de rezistență, recenzii și chiar comparative foto pentru smartphone-ul OnePlus 5, iar acum vedem și o disecție marca MyFixGuide. Aceștia dezvăluie astfel că telefonul are o construcție în 3 straturi și că

După un test de îndoire şi diferite analize ale camerei, OnePlus 5 a ajuns la momentul disecţiei. Cei de la myfixguide.com au luat în primire telefonul şi l-au desfăcut pentru a afla ce îl face să "ticăie". Nu a apărut nimic cu adevărat surprinzător, trebuie spus asta din start, dar măcar avem veşti bune legate de uşurinţa de reparare.

Disectie OnePlus 5

OnePlus 5 adoptă un design metalic unibody, cu dispunere a componentelor în 3 straturi. Cel mai de sus strat este cel al plăcii de bază, cel median este al bateriei şi cel inferior al modulului difuzorului pentru convorbiri. Placa de bază şi bateria nu sunt acoperite cu stickere de grafit, atipic pentru terminalele electronice care vor o disipare mai bună a căldurii. O veste bună e că nu avem exces de material adeziv şi că mai toate componentele sunt modulare.

Disectie OnePlus 5

Cei care au realizat disecţia au remarcat că OnePlus nu a schimbat sistemul de alimentare rapidă aici, în continuare reglat la 5V şi 4A, ca la OnePlus 3T. O piedică în calea reparării fără probleme este o protecţie metalică, care e sudată direct pe placa de bază şi îngreunează accesul la chip-uri. Conectorul camerei e foarte uşor de slăbit şi stricat în procesul de reparare.

Disectie OnePlus 5

Placa de jos este de asemenea foarte greu de scos, fiind subţire şi fragilă. Aflaţi ce slăbiciuni există la nivel de conectori de la sursă. Așteptăm și părerea iFixit pentru a vedea dacă și ei confirmă aceste lucruri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×