Onda V820w este o tabletă dual-boot ce costă doar 313 lei; disponibilă și în depozitul european

825 ori
<b>Onda V820w este o tabletă dual-boot ce costă doar 313 lei; disponibilă și în depozitul european</b>GearBest este un nume despre care ați mai auzit probabil, acesta fiind purtat de către unul dintre cei mai mari retaileri chinezi la ora actuală. În oferta magazinului există și produse disponibile în depozitul european, acestea urmând a fi livrate fără

Printre retailerii de origine chineză se află și GearBest, unul dintre cei mai populari de altfel. Acest magazin dispune de numeroase depozite în China, dar și de o serie de astfel de spații pe plan european. Despre produsele disponibile aici vorbim astăzi, și asta pentru că la comanda unui asemenea dispozitiv nu vom avea de plătit taxe vamale cum se întâmplă de obicei atunci când pachetul vine din China.

La ora actuală în depozitul european avem și tableta Onda V820w, model dual-boot cu Windows 10 și Android 4.4 la bord ce atrage în mod special publicul prin specificațiile sale hardware și bineînțeles prin preț. Având un cost de doar 77.71 dolari ~ 313 lei, această tabletă ne aduce un display HD de 8 inch (1280 x 800 pixeli), un procesor quad-core Intel Z3735F de 1.3 GHz și 2 GB memorie RAM.

Avem 32 GB spațiu de stocare la dispoziție, iar la nevoie putem opta și pentru un card microSD de până la 128 GB pentru a extinde memoria disponibilă. Tableta ne oferă conectivitate WiFi, Bluetooth 4.0, un port microHDMI, unul microUSB v2.0 și o cameră foto principală de 2 megapixeli. Există și un senzor frontal VGA pentru utilizarea sa în cadrul apelurilor video.

Din punct de vedere al dimensiunilor, Onda V820w cântărește 334 grame și măsoară 9 mm în grosime, iar ca design primim un model destul de atractiv ce beneficiază de o textură specială pentru capacul din spate - semn că zgârieturile și praful vor fi ținute la distanță. 

Tableta poate fi comandată chiar de aici, iar în cazul în care doriți să aruncați o privire și asupra unor altor modele puteți accesa site-ul GearBest.com.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×