Onda V820W CH este o nouă tabletă cu Windows 10 la bord; costă doar 115 dolari

706 ori
<b>Onda V820W CH este o nouă tabletă cu Windows 10 la bord; costă doar 115 dolari</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile am tot asistat la diverse lansări de smartphone-uri, dar se pare că nici tabletele nu sunt lăsate deoparte. După Google Pixel C, aflăm despre debutul unei noi tablete pe piață, și anume cel al modelului Onda...

În ultimele câteva zile am tot asistat la diverse lansări de smartphone-uri, dar se pare că nici tabletele nu sunt lăsate deoparte. După Google Pixel C, aflăm despre debutul unei noi tablete pe piață, și anume cel al modelului Onda V820W CH.

Device-ul afișat în imaginea de mai sus, este unul ce vine din fabrică cu sistemul de operare Windows 10. Ca specificații ni se oferă un display IPS HD de 8 inch, un procesor quad-core Intel Atom X5 Z8300 tactat la 1.84 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins cu până la 128 GB folosind un card microSD.

Tableta ne oferă conectivitate WiFi, Bluteooth, HDMI și o cameră frontală de 8 megapixeli. De asemenea, am utea vedea la pachet și câteva aplcații software din pachetul Office. Aflați că Onda va comercializa acest produs la un preț de doar 115 dolari - 455 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×