Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!

982 ori
<b>Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!</b>Zvonurile despre tableta Google Nexus produsă de ASUS continuă, iar astăzi vă prezentăm și o primă fotografie făcută cu camera acestei tablete. Cel puțin așa pare a fi dacă ne luăm după datele sale EXIF... dar acestea pot fi modificate, așa...

Zvonurile despre tableta Google Nexus produsă de ASUS continuă, iar astăzi vă prezentăm și o primă fotografie făcută cu camera acestei tablete. Cel puțin așa pare a fi dacă ne luăm după datele sale EXIF... dar acestea pot fi modificate, așa că vă recomand să priviți această poveste cu precauție.

Imaginea a apărut pe Picasa și prezintă un simplu tavan. Terminalul care a realizat poza este numit ASUS Nexus 7, iar fotografiile au fost realizate între 7 și 13 iunie, fiind urcate pe Picasa de către un angajat Google, aparent. Localizarea imaginilor este în clădirea 44 din sediul Google. Vă reamintesc că această tabletă de 7 inch ar fi un model quad core produs de Google și ASUS în colaborare și care ar putea avea un preț foarte accesibil, de doar 200 de dolari.

E foarte posibil ca acest model să debuteze la Google I/O la finalul acestei luni și să ruleze Android Jelly Bean, care până la urmă ar putea fi versiunea 4.1 și nu 5.0 a platformei mobile Google. Dacă ar fi să speculez aș zice că tableta are mai degrabă o cameră de 3 sau 5 megapixeli și nu de 8. Voi ce părere aveți despre imagine?

Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×