Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!

968 ori
<b>Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!</b>Zvonurile despre tableta Google Nexus produsă de ASUS continuă, iar astăzi vă prezentăm și o primă fotografie făcută cu camera acestei tablete. Cel puțin așa pare a fi dacă ne luăm după datele sale EXIF... dar acestea pot fi modificate, așa...

Zvonurile despre tableta Google Nexus produsă de ASUS continuă, iar astăzi vă prezentăm și o primă fotografie făcută cu camera acestei tablete. Cel puțin așa pare a fi dacă ne luăm după datele sale EXIF... dar acestea pot fi modificate, așa că vă recomand să priviți această poveste cu precauție.

Imaginea a apărut pe Picasa și prezintă un simplu tavan. Terminalul care a realizat poza este numit ASUS Nexus 7, iar fotografiile au fost realizate între 7 și 13 iunie, fiind urcate pe Picasa de către un angajat Google, aparent. Localizarea imaginilor este în clădirea 44 din sediul Google. Vă reamintesc că această tabletă de 7 inch ar fi un model quad core produs de Google și ASUS în colaborare și care ar putea avea un preț foarte accesibil, de doar 200 de dolari.

E foarte posibil ca acest model să debuteze la Google I/O la finalul acestei luni și să ruleze Android Jelly Bean, care până la urmă ar putea fi versiunea 4.1 și nu 5.0 a platformei mobile Google. Dacă ar fi să speculez aș zice că tableta are mai degrabă o cameră de 3 sau 5 megapixeli și nu de 8. Voi ce părere aveți despre imagine?

Prima fotografie făcută cu camera tabletei Google Nexus apare pe web: tavanul din sediul Google!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×