Allview anunță Alldro Speed 3G, prima tabletă Allview cu 3G integrat și funcție de telefon

2.529 ori
<b>Allview anunță Alldro Speed 3G, prima tabletă Allview cu 3G integrat și funcție de telefon</b>Allview tocmai a anunțat lansarea tabletei Alldro Speed 3G, prima tabletă din acest brand cu 3G integrat și cu rol de telefon. Terminalul poate fi admirat în imaginea de mai jos și aflați că îl puteți achiziționa în varianta albă sau neagră...

Allview tocmai a anunțat lansarea tabletei Alldro Speed 3G, prima tabletă din acest brand cu 3G integrat și cu rol de telefon. Terminalul poate fi admirat în imaginea de mai jos și aflați că îl puteți achiziționa în varianta albă sau neagră din magazinul online Allview, dar și din rețeaua de magazine partenere.

Allview Alldro Speed 3G costă 899 lei și vine cu Android 4.0 ICS, un ecran touch de 7 inch, procesor multicore Cortex A8 de 1.2 GHz, procesor grafic Mali 400 MP și o cameră foto frontală. Tableta dispune de conectivitate WiFi și 3G, cântărește 350 de grame, are un design compact și se poate conecta la rețele 3G ușor. în plus, terminalul realizează apeluri voce întocmai ca un telefon, având la dispoziție și o agendă unde pot fi salvate mii de contacte. Puteți trimite și mesaje cu acest model Allview sau iniția apeluri folosind un handsfree.

Allview Alldro Speed 3G

Tableta măsoară 11.9 mm în grosime, suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli, în format 16:9 al ecranului și pune la dispozite 4 GB memorie flash, slot microSD, 1 GB RAM DDR3 și conectivitate USB 2.0 și Bluetooth 2.1. Terminalul dispune și de un port HDMI, care suporta redare full HD fără probleme. Allview Speed 3G suporta și apelare prin Skype și folosește o baterie de 3400 mAh, care oferă cam 4 ore de funcționare normală și 105 ore de funcționare în standby.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×